45 Saniyede Market Soygunu

Yavuz YILMAZ / İNEGÖL Hırsızlık olayı İnegöl’ün Kemalpaşa Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Sokak’ta bulunan İsmail Ç.’ye ait markette meydana geldi.

Yavuz YILMAZ / İNEGÖL Hırsızlık olayı İnegöl’ün Kemalpaşa Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Sokak’ta bulunan İsmail Ç.’ye ait markette meydana geldi. Sabah saat 06.00 sıralarında plakası henüz belirlenemeyen bir araçla marketin yanına gelen yüzleri maskeli 4 kişi, önce marketin etrafında hırsızlık keşfi yaptı. Çevrede kimsenin olmadığını gören şüpheliler ellerinde levyelerle marketin kapısını kırarak içeri girdi. Hırsızlardan ikisi, işyerinin alarm sesine rağmen malları boşaltmaya başladı. Sigara bölümüne yönelerek ellerindeki poşetlere raftaki bütün sigaraları doldurduktan sonra kasaya yönelen hırsızlar, masanın altındaki kilitli olan çekmeceyi de yerinden söküp aldı. 45 saniyede marketi soyan hırsızlar geldikleri araçla kaçtı.
'ALARM ÖTTÜĞÜ İÇİN FAZLA DURMAMIŞLAR'
İşyeri sahibi İsmail Ç.’nin sabah işyerine geldiği hırsızlık olayını polise bildirdi. Markette araştırma yapan ve güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis soyguncuları arıyor.
Olayı anlatan İşyeri sahibi İsmail Çobanoğlu şöyle dedi:
"Alarmla birlikte uyanarak işyerine geldim ama kimse yoktu. İşlerini bitirip gitmişler. Polisi aradık, incelemelerde bulundular. Kamera kayıtlarını incelediler. Hırsızların 4 kişi oldukları ortaya çıktı. Alarmın ötmesi neticesinde çok fazla duramamışlar içerde. 45 saniyede alabildikleri kadar sigara almışlar. İçerisinde 500 liraya yakın paranın bulunduğu çekmeceyi de söküp alıyorlar. Kapıya da zarar vermişler. 2 bin 500 lira civarında hırsızlık yapmışlar."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: