46 Yok Olan 12. Bölüm Fragmanı

Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen 46 Yok Olan dizisinin 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu haftada 46 Yok Olan dizisi seyircileri ekrana kiliteyecek. Sevilen dizinin Cuma akşamı yayınlacak bölümünde Murat'ın itirafları herkesi şoka uğratacak.

46 Yok Olan bu hafta bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. 46 Yok Olan'ın yeni bölümüne Murat'ın itirafları çok ses getirecek. 46 Yok Olan'ın son sahnesinde de ise beklenmedik bir gelişme yaşanıyor.

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İlacı bitirdikten sonra zihninin kontrolünü elinde tutmak ve olan biteni hatırlamak isteyen Murat, Ceyla'nın hipnoz tedavisine nasıl tepki vereceğini merak eder. Doğan suikasten kurtulsa da tehlike hastanede de devam eder.


Doğan'ın vurulmasıyla ne yapacağını bilmeyen Necmi ve Ferit yeni bir plan yaparlar.Ferit tüm olup bitenin perde arkasını Necmi'ye anlatır. Füsun, Salim ile olan ilişkisini sonunda annesine söyler. Ancak Yıldız bu ilişkiye tepki gösterir. Diğer taraftan Altan, yaşanan bu kaosun Yıldız'a dokunduğunu düşünerek harekete geçer. Murat ve Altan'ın yolları ilk kez kesişir.

46 YOK OLAN DİZİSİNİN OYUNCULARI

Murat- Erdal Beşikçioğlu

Selin- Yasemin Allen

Ceyla- Melis Birkan

Doğan- Saygın Soysal

Salim- Berkan Şal

Ferit- Metin Belgin

Ezo- Ayça Eren

Sude- Selin Uludoğan