46 Yok Olan 3. Bölüm Fragmanı

46 Yok Olan 3. bölümüyle 10 Nisan Pazar akşamı Star TV ekranlarında...

Star Tv'nin yeni dizisi 46 Yok Olan farklı tarzıyla kendisine yeni bir izleyici kitlesi yaratmayı başardı.

**
46 Yok Olan 2. son bölümüyle seyirciyle buluştu. Erdal Beşikçioğlu ve Melis Birkan gibi önemli isimlerin yer aldığı 46 Yok Olan 2. bölümünde Profesör Murat'ın diğer yüzü ortaya çıktı.


Star Tv iddialı dizisi 46 Yok Olan 2. bölümüyle izleyiciyi ekrana bağladı. İlk bölümüyle tüm dikkatleri üzerine çeken 46 Yok Olan 2. bölümünde yine çok konuşulan sahneler var. Güçlü oyuncu kadrosunda; Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal, Metin Belgin, Ayça Eren ve Selin Uludoğan'ın yer aldığı 46 Yok Olan 2. bölümünde Selin, Murat'ın peşini bırakmadı. Bitkisel hayatta olan kız kardeşini yeniden hayata döndürmek için kimyasal deneyler yapan bir bir doktorun hayat hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan 46 Yok Olan yeni bölümü 10 Nisan Pazar akşamı star TV ekranlarında...

**
46 YOL OLAN KONUSU

**
46 Yok Olan, moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesör olan Murat Günay'ın kız kardeşini hayata döndürmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor. 46 Yok Olan dizisi şöyle başlıyor. Murat Günay, babası Reha'nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo'nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve Antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.


46 YOK OLAN OYUNCULARI

**
Senaryosuyla olduğu kadar oyuncularıyla da tüm dikkatleri üzerine çeken 46 Yok Olan dizisinde ; daha önce de çok konuşulan dizilerde rol olan Erdal Beşikçioğlu, sıradışı bir profesör Murat'ı, Melis Birkan psikiyatr Ceylan'ı, Yasemin Allen ise işinde son derece disiplinli ve başarılı bir komiser olan Selin'i canlandırıyor.