471 günlük tedavi ardından ölen ilköğretim öğrencisi toprağa verildi

Sakarya'da, okul teneffüsünde babasından harçlık aldıktan sonra okula dönerken otomobil çarpması sonucu ağır yaralanan, 471...

Sakarya'da, okul teneffüsünde babasından harçlık aldıktan sonra okula dönerken otomobil çarpması sonucu ağır yaralanan, 471 gün süren tedavi ardından hayatını kaybeden ilköğretim öğrencisi, toprağa verildi.
Erenler ilçesi Merkez Mahalle'de, geçen sene 15 Nisan'da teneffüste babasından harçlık aldıktan sonra, okula dönüşte yolun karşısına geçmeye çalışırken, otomobilin çarpması sonucu komaya giren, kazadan 1 yıl 3 ay 15 gün sonra tedavi gördüğü Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ölen 15 yaşındaki Şenol Muslu için Erenler Merkez Camii'nde tören düzenlendi.
İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Muslu'nun cenazesi, Emirdağ Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Muslu'nun ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz