473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali'ne Doğru

473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali çerçevesinde düzenlenen 2. Altın Lale Türk Sanat Müziği Beste Yarışması'na son başvuru tarihi 22 Şubat

473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali çerçevesinde düzenlenen 2. Altın Lale Türk Sanat Müziği Beste Yarışması'na son başvuru tarihi 22 Şubat 2013 olarak belirlendi.

Manisa Mesir Festivali Düzenleme Kurulu'nca yapılan yazılı açıklamada, Altın Lale Türk Sanat Müziği Beste Yarışması'nın, festival etkinliklerine zenginlik katmak, Türk sanat müziği repertuvarına yeni eserler kazandırmak, bestecileri yeni eserler üretmeye teşvik etmek amacıyla bu yıl ikinci kez düzenlendiği ifade edildi.

Bu yıl, "2. Altın Lale Türk Sanat Müziği Beste Yarışması-2013" adıyla düzenlenen yarışmanın finali ve ödül töreninin, jüri ve halk huzurunda bu yıl mayıs ayında yapılacağı, tarihi, yeri ve saatinin ayrıca ilan edileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Yarışmaya katılacak eserlerin en geç 22 Şubat 2013 tarihi çalışma saati bitimine kadar Manisa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne elden, kargo veya postayla ulaştırılmış olması gerektiği bildirildi.

Yarışmada birinciye 6 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye 2 bin TL ve mansiyonlara (7 adet) biner TL ödül verileceği kaydedildi.

Muhabir: Turgay Duyar / Nevbahar Kabaklı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: