48. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'na doğru...

48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda mücadele edecek 25 takım ve 200 sporcu, halka tanıtıldı.

48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda mücadele edecek 25 takım ve 200 sporcu, halka tanıtıldı.

Alanya'dan başlayıp İstanbul'da sona erecek 48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na katılacak sporcuların tanıtılması için İskele Meydanı'ndaki şelale önünde tören düzenlendi.

Törene, Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve TBF Yönetim Kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Tura katılacak sporcuların takım halinde tanıtım tırındaki podyuma çıkarıldığı törende, sporcuların ve takımların özellikleri ve elde ettikleri başarılar da anlatıldı.

Reklam
Reklam

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun bu yıl da yeniliklerle dolu olduğunu söyledi.

Bu yıl turun ilk kez Alanya'dan başlayacağını ve İstanbul'da sona ereceğini anımsatan Müftüoğlu, sporcuların halka tanıtılmasının da bir ilk olduğunu vurguladı.

Tura Ag2r-La Mondiale, Astana, Greenedge, Katusha, Lampre-ISD, Lotto-Belisol, Omega Pharma-Quick Step, Saxo Bank, Accent Jobs-Veranda Willems, Andalucia, Bretagne-Schüller, Caja Rural, Colnago-CSF Inox, Colombia-Coldeportes, Europcar, Farnese Vini-Italia, Project 1t4i, Rusvelo, Spidertech, Team NetApp, Team Type 1, UnitedHealthcare, Utensilnord-Named, Salcano-Arnavutköy ve Konya-Torku Şekerspor takımları katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: