"48. Geleneksel Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri Ve Bal Festivali"ne Doğru

Doğanşar ilçesinde bu yıl 48'incisi düzenlenen Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali, 1-2 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Doğanşar ilçesinde bu yıl 48'incisi düzenlenen Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali, 1-2 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli güreşçi Ahmet Ayık'ın adına, memleketi Doğanşar'da geleneksel olarak düzenlenen festivalde, sanatçı İsmail Türüt'ün konser vereceği belirtildi.

Ayık'ın, İngiltere'nin Manchester kentinde dünya şampiyonluğunu elde ettiği 1965 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen festival hakkında bilgi veren Doğanşar Belediye Başkanı Halil Balık, festivalin yıllardır büyük bir coşkuyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Festival kapsamında bu yıl yapılacak etkinlikler hakkında bilgiler aktaran Balık, "2 gün sürecek olan festivalimizin birinci gününde konserler olacak. İkinci gününde ise büyük çekişmeye sahne olacak güreşler yapılacak. Festivalimize tüm halkımız davetlidir" dedi.

Balık, festivalin düzenlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Muhabir: Muzaffer Akyüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: