48 Yaşındaki Güvenlik Görevlisi Mezun Oldu

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü’nde görev yapan 48 yaşındaki güvenlik görevlisi Hüseyin Bodur, Aydın Meslek Yüksek...

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü’nde görev yapan 48 yaşındaki güvenlik görevlisi Hüseyin Bodur, Aydın Meslek Yüksek Okulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünden mezun oldu.

Bodur’un mezuniyet belgesini Adnan Menderes Stadı’nda düzenlenen mezuniyet töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cavit Bircan verdi. Daha önce Türk Telekom’da çalıştığını ve ADÜ Rektörlüğü’ne atandığını belirten 48 yaşındaki güvenlik görevlisi mezun olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Liseye ve ilköğretim üçüncü sınıfa giden iki çocuğunun olduğunu kaydeden Bodur, okuma aşkının ADÜ’de görev yaptığı süre içinde öğrencilerle kurduğu iletişimden dolayı geldiğini söyledi. Bodur şu ifadeleri kullandı: “Müdürümüz Mehmet Kendirciler okumama onay verdi. İkinci öğretimde okuduğum için derslere girip-çıkmak zor olmuyordu. Gündüzleri çalışıyordum, akşamları derslerimi takip ediyordum. Mezuniyetin yanında, sınıf arkadaşlarımdan ayrıldığım için bir burukluk var. Bize emeği geçen tüm öğretim görevlilerine teşekkürlerimi sunuyorum”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: