49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne Doğru

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında ücretsiz sinema seminerleri düzenlenecek.

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında ücretsiz sinema seminerleri düzenlenecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür ve Sanat Vakfı tarafından bu yıl 49'uncusu düzenlenecek festival kapsamında, Aralık 2011'de akademisyen Sema Fener ve sinema yazarı Deniz Yavuz tarafından yapılandırılan Antrakt Sinema Matineleri Altın Portakal ile gerçekleştiriliyor.

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde gerçekleşecek seminerlere oyunculuk, yapım, senaryo ve kurgu alanlarına ilgi duyanlar yanında sinemaseverler, meraklılar, Antalyalılar ve festival konukları ücretsiz olarak katılabilecek.

Reklam
Reklam

Antrakt Seminerleri 6 farklı başlık altında 60'ar dakikalık oturumlarla Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecek.

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: