49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne Doğru

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında savaşın bireyler üzerindeki yıkıcı etkisi ve savaş sırasındaki kıyamet atmosferini anlatan filmlerin

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında savaşın bireyler üzerindeki yıkıcı etkisi ve savaş sırasındaki kıyamet atmosferini anlatan filmlerin gösterimi yapılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6-12 Ekim tarihlerinde düzenlenecek 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde savaşın bireyler üzerindeki yıkıcı etkisi ve savaş sırasındaki kıyamet atmosferini anlatan, farklı ülkelerden örneklerin seçildiği bir seçki festival izleyicisiyle buluşturulacak.

Reklam
Reklam

Şehir sinemalarında ve AKM'de Türkiye prömiyerleri gerçekleştirilecek barış temalı savaş filmleri seçkisi, İranlı yönetmen Mohammad Ali Bashe Ahangar'ın "Queen", Kanadalı yönetmen Kim Nguyen'in "War Witch" ve Polonyalı yönetmean Marcin Krzysztalowicz'in "Manhunt" adlı başyapıtlarından oluşuyor.

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: