49 Yıl Hapis Cezasına Çarptırılan Genç Yakalandı

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 2 kişinin öldürülmesi ve 3 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili tutuksuz olarak...

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde 2 kişinin öldürülmesi ve 3 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili tutuksuz olarak yargılandığı mahkeme tarafından 49 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan B.D., polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Tekkeköy ilçesinin Costal mevkisinde yaklaşık 5 yıl önce meydana gelen olayda, Samet Güngör (23) ile arkadaşı Murat Yurtseven'in (23) öldürülmesi, Rüştü Ö. (27), Özcan A. (24) ve 17 yaşındaki M.C.G.'nin yaralanması olayıyla ilgili yargılandığı mahkeme tarafından 18 gün önce 49 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılan B.D., dün akşam Canik ilçesi Gazi Mahallesi'nde polis tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen B.D., hakkında hapis cezası verilen Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne çıkartıldı. Savcının beratini istediği B.D., tutuklanması ve aldığı ceza yüzüne okunarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, aynı davayla ilgili 5'i tutuklu toplam 14 kişiye 2 yıl 6 aydan, ömür boyu hapis cezasına kadar çeşitli cezaların verildiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: