5 Bin 550 Adet Uyuşturucu Hapı Dizlerine Sardı

EDİRNE (İHA) – Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda bir sürücünün dizlerine sarılmış piyasa değeri 27 bin...

EDİRNE (İHA) – Edirne Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda bir sürücünün dizlerine sarılmış piyasa değeri 27 bin 750 TL olan 5 bin 550 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Edirne Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri Gümrük ve Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyonda Hamzabeyli Sınır Kapısı üzerinden Türkiye’ye giriş yapmak isteyen B.S. idaresindeki Bulgar plakalı otomobilde arama yapıldı. Araçta herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken şahsın üzerinde yapılan aramada iki diz altına sarılı vaziyette piyasa değeri 27 bin 750 TL olan 5 bin 550 adet captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayda kullanılan araca ve haplara el konulurken gözaltına alınan B.S. adli makamlara sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: