5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü

Kent Konseyi Ereğli Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, öğretmenlerin huzur ve mutluluk içinde görev yapmalarını dilediğini bildirdi.

Kent Konseyi Ereğli Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, öğretmenlerin huzur ve mutluluk içinde görev yapmalarını dilediğini bildirdi.

Posbıyık, "5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajda, UNESCO tarafından alınan kararla her yıl 5 Ekim tarihinin Dünya Öğretmenler Günü olarak kutlandığını hatırlattı.

Eğitim camiasında yetişmiş ve öğretmenlik yapmış biri olarak özel günlerin değerini çok iyi bildiğini belirten Posbıyık, şunları kaydetti:

"Geleceğin Türkiye'sini yönetecek insanları yetiştiren tüm öğretmenlerimizin sorunsuz ve daha çağdaş koşullarla hizmet edebilmelerini sağlamak adına mücadele etmek gerekiyor. Öğretmenlerin huzur ve mutluluk içinde görev yapmalarını diliyorum. Bu 5 Ekim umarım öğretmenlerimizin sorunlarının çözülmesi için bir adım olur. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: