5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü-Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık:

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, öğretmenlerin daha iyi koşul ve olanaklara sahip olmayı hak eden insanlar olduğunu bildirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, öğretmenlerin daha iyi koşul ve olanaklara sahip olmayı hak eden insanlar olduğunu bildirdi.

Posbıyık, "5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajda, öğretmenlerin sosyal yaşamın en önemli kamu hizmetlerinden birini üstlendiğini belirtti.

Türkiye'nin geleceğinin şekillenmesine ve gençlerin yetişmesine öncülük eden öğretmenlerin çeşitli sıkıntıları olduğunu savunan Posbıyık, şunları kaydetti:

"İnancım odur ki 5 Ekim gibi anlamlı günlerde eğitim camiasının ve o camiaya gönülden bağlı insanların yaşadıkları sıkıntı ve zorluklar daha iyi ve daha gür bir şekilde dile getirilecektir. Bu güzel ülkenin her karışında azimle görev yapan öğretmenlerimiz daha iyi koşul ve olanaklara sahip olmayı hak eden insanlardır. Bu vesileyle ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü'nü kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: