5 Gün Sonra Görevden Alındı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Ümit Atman daha önce görev yaptığı Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimliği'ne döndü.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR/MANİSA, Halk Sağlığı Uzmanı Dr. Ümit Atman daha önce görev yaptığı Yunusemre Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimliği'ne döndü. Beş gün önce Vali Mustafa Hakan Güvençer tarafından kabul edilen ve başarılar dilenen DR. Atman, daha sonra da personeliyle tanışmış ve makamında tebrikleri kabul etmişti.
Atamasının Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldığını ve kısa süre sonra görevden alındığını belirten Uzm. Dr. Atman "Ben görev sevdalısıyım. Manisa'da daha yapacak çok işimiz var. Belki böylesi daha hayırlı olur" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: