5 Günlük Yaşam Mücadelesine Yenik Düştü

Edirne’nin Keşan ilçesinde 29 Ekim 2012 tarihinde meydana gelen kavgada silahla ağır yaralanan Ufuk Gülmez,...

Edirne’nin Keşan ilçesinde 29 Ekim 2012 tarihinde meydana gelen kavgada silahla ağır yaralanan Ufuk Gülmez, 5 günlük yaşam mücadelesine yenik düştü.

Edirne’nin Keşan ilçesinde Birlik Sanayi Sitesi’nde bulunan bir gece kulübünde çıkan kavgada, A.E tarafından tüfekle vurulan Ufuk Gülmez, ağır yaralanmış, durumunun ciddiyetini koruması üzerine Edirne’de bulunan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırılmıştı.

Başından saçma ile yaralanan ve daha önce beyin ölümünün gerçekleştiği ifade edilen Ufuk Gülmez, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Gülmez’in hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Reklam
Reklam

Ufuk Gülmez’in cenazesi, Keşan’da kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

KASTEN ADAM ÖLDÜRMEKTEN CEZAEVİNDE YATMIŞTI

Ufuk Gülmez'in, 2007 yılında 'Kasten adam öldürmek' suçundan dolayı cezaevinde yattığı yaklaşık 3 ay önce Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanarak hapisten çıktığı belirtildi.

AYNI YERDE 1 AY İÇERSİNDE 3 KİŞİ ÖLDÜ

Birlik Sanayi Sitesi’nde bulunan ve kavganın çıktığı gece kulübünün yanındaki başka bir gece kulübünde ise bar sahipleriyle başka bir grup arasında, 15 Eylül 2012 tarihinde kavga çıkmış, çıkan kavga sonucu ise 2 kişi silahla vurularak yaşamını yitirmişti.

ARANMASINA DEVAM EDİLİYOR

Olayın faili olduğu iddia edilen A.E’nin aranmasına ise devam ediliyor. Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.E.’nin olabileceği çok sayıda evde arama yaparken, herhangi bir ize rastlanmadı.

Olayla ilgili ise bir kişinin tutuklandığı öğrenildi. A.E.’nin aranmasına ise devam ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: