5 Işçinin Cenazesi Otopsi Için Morga Götürüldü

Zonguldak'ta, metan gazının açığa çıkması sonucu gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 8 işçiden 5'inin cenazesi, yer...

Zonguldak'ta, metan gazının açığa çıkması sonucu gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 8 işçiden 5'inin cenazesi, yer altından çıkarıldı. Patlama nedeniyle oluşan göçükte kalan 3 işçinin cesedine ulaşılmaya çalışılıyor.

İşçi kafesiyle kuyu başına çıkarılan madencilerin cenazelerinin taşınması sırasında, bazı işçi yakınları sinir krizi geçirdi. İşçilerin cenazesini taşıyan mesai arkadaşlarının da gözyaşlarını tutamadığı görüldü. İşçilerin cenazeleri, olay yerinde hazır bekletilen ambulanslarla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Reklam
Reklam

BAZI İŞÇİLER MASKESİNİ ÇIKARMIŞ

Bu arada, işçileri kurtarma çalışmalarına katılan Tahlisiye işçisi, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Biz ocağa girdiğimizde 5 arkadaşımız ortada cansız bir şekilde yatıyordu. Ağızları toz içindeydi. Bazı işçilerin yanında da gaz maskesini gördük. Demek ki maskelerini takmak için davranmışlar. Diğer 3 işçi ise göçükte kalmış. Bir tanesini de gaz maskesi takarak yukarı çıkardık. Şu an konuşamıyorum. Şoktayım." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: