5 Kişilik Geçici Kadroya 353 Başvuru

Yenice Orman İşletme Müdürlüğü'ne alınacak 5 geçici işçi kadrosu için 353 kişinin başvurması üzerine kura çekimi yapıldı.

Yenice Orman İşletme Müdürlüğü'ne alınacak 5 geçici işçi kadrosu için 353 kişinin başvurması üzerine kura çekimi yapıldı.

İş-Kur tarafından Orman işletme Müdürlüğü'ne yerleştirilecek 5 geçici işçinin belirlenmesi için işletmenin toplantı salonunda noter huzurunda yapılan kura çekimine, işletme müdürü Kemal Avşaroğlu ile kuraya başvuran 353 kişi katıldı.

Kura çekimi sonunda, sözlü mülakata girecek 15 asil ve 15 yedek işçi belirlendi.

İşletme Müdürü Kemal Avşaroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 arozöz şoförü ve 2 yangın müdahale işçisi olmak üzere toplam 5 geçici işçiye ihtiyaçları olduğunu belirterek, alacakları bu beş işçinin 5 ay çalışacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Avşaroğlu, verilen ilana başvurunun fazla olması üzerine noter huzurunda kura çekimi yapıldığını ifade ederek, "Yönetmelik gereği alınacak kişi sayısının 3 katı kadar kura çekimi yapıldı. Buna göre noter huzurunda yapılan kura çekiminde 15'i asil ve 15'i yedek olmak üzere toplam 30 kişi kuradan çıktı. 3 kişi de terörle mücadelede katkıda bulunduğu için ve elinde belgesi olduğu için kuraya direk katıldı. Kurada asil olarak çıkan mevsimlik işçiler yapılacak uygulamalı mülakat sonrasında işe başlayacak. Yedekler asillerin gelmediği noktada sırayla devreye girecek" diye konuştu.

Muhabir: Ahmet Özler/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: