"5. Ödüllü Karatay Düz Bisiklet Yarışları"nda Son Etap Koşulacak

Karatay Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği ve Bisiklet Sporu Kalkındırma Derneği'nin katkılarıyla bu yıl beşincisi düzenlenen Karatay Düz Bisiklet

Karatay Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu İl Temsilciliği ve Bisiklet Sporu Kalkındırma Derneği'nin katkılarıyla bu yıl beşincisi düzenlenen Karatay Düz Bisiklet Yarışları'nda son haftaya gelindi.

Geleneksel hale getirilen yarışların ilk etabı Karkent pazar alanında, 2. etabı Büyüksinan pazar yerinde, 3. etabı ise Adalet Parkı'nda geniş katılımlarla koşulurken, 4. ve son etap ise 14 Temmuz Cumartesi günü Olimpiyat Parkı'nda gerçekleştirilecek.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yarışların sonunda dereceye giren yarışmacılara bisiklet, eşofman takımı ve saat gibi çeşitli hediyeler verileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Hançerli, düzenledikleri yarışla Karatay'da ve Konya'da bisiklet sporunu yaygınlaştırmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Muhabir: Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: