"5. SABİTEK Eğitim Fuarı"-SABİTEK Yürütme Kurulu Başkanı Ünal:

Sakarya Bilim, Teknoloji, Eğitim ve Kariyer Günleri (SABİTEK) 22 Mayıs'ta başlayacak.

Sakarya Bilim, Teknoloji, Eğitim ve Kariyer Günleri (SABİTEK) 22 Mayıs'ta başlayacak.

Serdivan Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde, Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi, Serdivan Belediyesi ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) işbirliğiyle düzenlenecek fuar, 3 gün sürecek.

SABİTEK Yürütme Kurulu Başkanı Hamdi Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sakarya'nın tek eğitim fuarı olan SABİTEK'e il genelindeki üniversite, okullar, dershaneler ile il dışındaki özel ve tüzel üniversitelerin katılacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Ünal, fuar boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, "Her gün belirli saatlerde öğrencilerimize tiyatro, halk oyunları, drama, konfarans ve paneller düzenlenmekte. Fuarda yarışmalarda derece almış projeleri sergiliyoruz. Halk Eğitim Merkezi'ndeki kursiyerlerin ve meslek liselerimizin yapmış olduğu ürünler sergileniyor. Her yıl yaklaşık 30 bin öğrencinin gezdiği fuarı, 25-30 bin civarında vatandaş ziyaret ediyor" dedi.

Amaçlarının Sakarya'daki eğitimin kalitesini artırmak olduğunu dile getiren Ünal, "Öğrencilerimizin gezebileceği sosyal ve kültürel etkinlikleri biraz daha geliştirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: