5. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi Amsterdam'da

Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Avrupalı meslektaşlarıyla deneyimlerini paylaşmak üzere 13-15 Aralık 2012 tarihinde...

Türk iş dünyasının önde gelen isimleri Avrupalı meslektaşlarıyla deneyimlerini paylaşmak üzere 13-15 Aralık 2012 tarihinde Amsterdam'da bir araya geliyor.

World Consumer Academy tarafından gerçekleştirilen 5. International Europe Quality Summit (5. Ulaslararası Kalite Zirvesi), kalite bilincini geliştirmek ve markalar için geleceğin habercisi olan AR-GE’nin önemini konuşmak için Amsterdam'da toplanıyor.

İş dünyasının temsilcileri, Avrupa’da pazar payını arttırabilmek, kalite ve inovasyon konusunda deneyimlerini paylaşmak ve AR-GE konumlandırmasının önemini vurgulamak için Amsterdam’da buluşuyor.

Reklam
Reklam

World Consumer Academy, bu amaçla Türkiye’nin önde gelen sanayici ve iş adamlarının, bilgi birikim ve deneyimlerini aktarmasına fırsat veren etkinlikleri ile, devlet ve özel sektör temsilcilerinin yanı sıra STK’lar ve bürokrasinin de katılımcılar arasında bulunacağı Avrupa Kalite Konferanslarını gerçekleştiriyor.

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’dan da iş ve siyaset dünyasının geniş katılımıyla gerçekleşecek olan konferanslarda, talepler ve beklentiler üzerine yapılan araştırmalar sonucu tespit edilen ihtiyaçların giderilmesi için işbirliği imkanları aranacak ve düzenlenen sempozyumlarla konusunda uzman kişilerin düşüncelerine başvurulacak.

AR-GE ve O’na bağlı olarak oluşturulacak kalite ve inovasyon tanımını yeniden şekillendirirken üretim, tüketim ve hizmet boyutunda uygulanabilir inovasyon arayışlarını Amsterdam'da katılımcılarla paylaşacak.

Başta İnovasyon ve Fikir Yönetimi olmak üzere, İş Dönüşümü, Operasyonel Mükemmellik, ve Maliyet Yönetimi konularında, Amsterdam'da Türkiye’nin Avrupa’da iş yapan önemli şirketlerin bizzat uygulayarak kazanılmış deneyimleri paylaşılacak.

Reklam
Reklam

World Consumer Academy tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre girişimcilik ve inovasyona yönelik başarıları ilke edinerek sürdürülebilir rekabet avantajını elde eden markalara “2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü, (EQA)” takdim edilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: