5 uluslararası kuruluştan 30 katılımcı Başkan Bahçeci’yi ziyaret etti

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nin Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik...

Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi ve Rehberlik Araştırma Merkezi'nin Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından kabul edilen "İşsizlik İçin Ortak Adımlar Projesi" kapsamında yabancı temsilciler Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’yi ziyaret etti.

Ziyarete Yunanistan, Romanya, Litvanya, İspanya ve İtalya'dan gelen 5 uluslararası kuruluştan 30 katılımcı yer aldı. Yabancı heyet üyeleri, Kırşehir’de olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, 3 gün süren İşsizlik İçin Ortak Adımlar konulu çalıştayın verimli olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Başkanı Bahçeci, projenin gençlik alanında Avrupa için bir destek programı niteliğinde olduğunu belirtti. Projenin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Bahçeci, “Çünkü genç işsizlik konusunda en çok çalışması gereken ülke Türkiye. Bölgesinde en fazla genç nüfusa sahip bir ülke. Farklı kültürden insanların birbirlerini tanımalarına da önemli bir fırsat oluşturuyor. Türkiye'nin de bu açıdan Avrupa Birliği'ne aday bir ülke olarak Avrupa Birliği insanlarının gelip ülkemizi tanıması da bizim için bir avantaj. Kırşehir bu açıdan özel bir şehir. Türkiye'nin ortasında yer alan ve Türkiye'nin mozaiği diyebileceğimiz bir şehir. Bu şehri görmek, tanımak sizler açısından bir şans. İnşallah burada iyi izlenimlerle ülkelerinize dönersiniz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz