5 Yıldız’lı lezzetler Ortadoğu’ya açılıyor

Türkiye’de et mamulü sektöründe hizmet veren 5 YILDIZ Et Mamulleri şirketi, Türk damak tadına uygun...

Türkiye’de et mamulü sektöründe hizmet veren 5 YILDIZ Et Mamulleri şirketi, Türk damak tadına uygun ürettiği ürünleri Ortadoğu ülkeleri için de üretecek.
5 Yıldız Et Mamülleri Şirketi, insan sağlığını temel alan, müşterileri ile güven destekli çalışan, açık ve etkili iletişimi benimseyen, daima “Lezzet Ustası” olmanın bilinci ve yenilikçi kadrosu ile Türkiye’nin seçkin kuruluşlarına hizmet veriyor.
1967 yılında aile şirketi olarak kurulan 5 Yıldız Et Mamülleri Şirketi, 21. yüzyılda kendi tesislerinde yılda binlerce ton ürettiği et mamulü ile sürekli üretim kapasitesini artıran, tecrübesi ve titiz çalışma prensiplerinden taviz vermeden, sadece dana, sığır, piliç ve hindi etlerinin işlendiği üretimiyle önümüzdeki dönem Ortadoğu’ya da birbirinden güzel lezzetleri sunacak.

Reklam
Reklam

ORTADOĞU’YA AÇILIM
Hedef pazar olarak belirlenen Ortadoğu piyasasında; Suriye, Irak, Suudi Arabistan ve Dubai’ye 5 YILDIZ’lı ürünlerin pazarlanmasına başlandı. Bu ülkelerde fuar organizasyonlarında yer alan 5 Yıldız Et Mamulleri Şirketi, gelen yoğun distribütörlük talepleri üzerine ihracata yöneldi.
Şirketin Dış Ticaret Müdürü Emrah Altınkaya, şuan Ortadoğu’da Türk ürünlerine büyük talep olduğunu, ileriki dönemlerde ihracat alanında Ortadoğu pazarının üretimlerinde çok büyük bir yer tutacağını belirtti. Altınkaya, bu amaca yönelik ihracat sürecinde özellikle Arap ülkelerinin talep ettiği Helal Gıda Sertifikası alma adına çalışmalara başladıklarını söyledi.
Altınkaya, 5 YILDIZ Et Mamulleri olarak temel prensiplerinin; çalışanları, üreticisi ve tüketicisiyle birlikte büyümeyi, sektöründe söz sahibi olan markasını yasalara ve ahlaki kurallara uygun olarak AR-GE çalışmaları ile günden güne sadece ulusal değil global bir çizgiye ulaştırmanın en büyük hayali olduğunu söyledi.

İKİNCİ KUŞAK YÖNETİCİLER İŞ BAŞINDA
Aile şirketi özelliğini taşıyan şirkette ikinci kuşağın önderliğini yapan Dış Ticaret Müdürü Emrah Altınkaya, 5 YILDIZ markasını müşteri ve tüketici açısından cazip kılan diğer faktörlerin ise; et mamullü piyasasında standartları karşılama özelliği, üretim ve pazarlamada süreklilik, güvenirlilik, zamanında ve istenilen miktarda teslimat, en önemlisi de her yıl ürün portföyüne kattığı, Türk halkının “geleneksel damak tadına” uygun eşsiz lezzetlerin yer alması olduğunun altını çizdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz