5 Yıldızlı Tekirdağ Ramada Oteli Hizmete Girdi

Tekirdağ şehir merkezinin ilk 5 yıldızlı oteli Ramada düzenlenen törenle hizmete girdi.Tekirdağ Malkara yolu üzerinde...

Tekirdağ şehir merkezinin ilk 5 yıldızlı oteli Ramada düzenlenen törenle hizmete girdi.

Tekirdağ Malkara yolu üzerinde inşası tamamlanan şehir merkezinin ilk 5 yıldızlı otelininin açılışı yapıldı. Açılışa, Vali Ali Yerlikaya, Otel Sahibi Önder Erdoğan, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, 8.Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Jandarma Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Oteli 11 ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını ifade eden otel sahibi Erdoğan, “Otelimizi 11 ayda tamamlayarak hizmete soktuk. Otelimizi 30 Ağustos gibi önemli bir tarihte hizmete sokmak için arkadaşlarımız canla başla çalıştı. Ülkemizi için önemli bir tarihte açalım istedik. Gece gündüz çalışarak otelimizi bu tarihe yetiştirdik. Otelimizin yapımı esnasında desteklerini esirgemeyen yöneticilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Ramada Tekirdağ oteli ile birlikte Tekirdağ’da 5 yıldızlı otel eksikliğinin giderildiğini ifade eden Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, “Şehrimizde 5 yıldızlı otel ihtiyacı vardı. Yurtiçin ve yurt dışından gelen misafirlerimizi ağırlamada konaklama ihtiyacı çekiyorduk. Ulusal ve uluslar arası konferans ve panellerde toplantı salonu ihtiyaçlarımız oluyordu. Ramada ile bu eksiklikler giderildi. Bu güzel günde de açılması ayrı bir güzellik.” dedi.

Otelin 11 ayda tamamlandığını ifade eden Vali Yerlikaya, “Şehrimize bu güzel hizmeti kazandıran Önder beyi kutluyorum. Tekirdağ artık Büyükşehir oluyor. Büyükşehre yakışan bir otel oldu. Şehrimize bir tane değil birden fazla 5 yıldızlı otel ihtiyacı var. Önder bey bunun yolunu açtı. İnşallah ilerleyen zamanlarda diğerleri de yapılır. Otelimiz 11 ay gibi bir zamanda geceli gündüzlü çalışılarak yapıldı. Ben başta Önder bey olmak üzere otele emeği geçenleri kutluyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından otel sahibi Erdoğan, Vali Yerlikaya ve Başkan Dalgıç’a plaket takdim etti.

Toplu halde kurdele kesilerek otel hizmete girdi.

Açılış törenleri Soner Arıca’nın konseri ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: