50. Kütüphaneler Haftası

Konya Büyükşehir Belediyesi, Türk Kütüphaneciler Derneği ve İl Halk Kütüphanesi tarafından, 50. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla "Okuma Saati" etkinliği gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Türk Kütüphaneciler Derneği ve İl Halk Kütüphanesi tarafından, 50. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla "Okuma Saati" etkinliği gerçekleştirildi. Tüm Türkiye'de aynı saatte düzenlenen program kapsamında Kültürpark Amfi Tiyatro'da buluşan yüzlerce öğrenci, Büyükşehir Belediyesince dağıtılan kitapları okudu. Büyükşehir Belediyesi Koyunoğlu Şehir Müze ve Kütüphanesi Müdürü Hasan Yaşar, yaptığı açıklamada, Kütüphaneler Haftası nedeniyle düzenlenen okuma etkinliğinin belli bir saatlik değil, ömür boyu olması dileğinde bulundu. Etkinliğe, Konya Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan, Konya Yazma Eserler Bölge Müdürü Bekir Şahin, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hasan Coşar ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: