50 metrelik kuyudan ölü olarak çıkarıldı

MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Milas ilçesinde dünden sabahtan bu yana kendisinden haber alınamayan şahıs, ölü olarak bulundu. 50 metrelik kuyuya düşerek öldüğü tespit edilen şahsın cesedi, AKUT'un saatler süren çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre; Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören Beldesi Bayırköy köyünde yaşayan ve dün sabah saatlerinde işe gitmek için evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Erdal Akdemir'in (45) bulunması için dün akşam saatlerinde başlayan arama faaliyetleri bu sabahta devam etti. Köylü vatandaşlar ve jandarma ekiplerinin katıldığı arama faaliyetleri sırasında; Akdemir'e ait bir adet kazak ve bir adet kazak tarlasına 2 kilometre uzaklıktaki Karadağ-Dangırak mevkiinde bulunan kuyu şeklindeki bir tünelin yakınında bulundu. Bunun üzerine çevredeki arama çalışmalarını genişleten güvenlik güçleri; kuyu şeklindeki tünelin etrafında kan izlerine rastladı. Akdemir'in kuyuya düşmüş olabileceği ihtimali üzerine köylüler ve jandarma tarafından kuyuya inilmeye çalışıldı. Ancak çok dar olan kuyuya inmenin tehlikeli olabileceği düşünülerek vazgeçildi.

Reklam
Reklam

Kuyuya inilip araştırması için AKUT'a bağlı Bodrum'daki arama kurtarma ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine intikal eden AKUT ekipleri, yağışlı havaya rağmen yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucunda Akdemir'in cesedine ulaştı. Düşerek öldüğü tespit edilen Akdemir'in cesedi 50 metrelik derin ve dar kuyudan ceset torbasına konulup sedyeye bağlanarak uzun uğraşlar sonucunda dışarıya çıkarıldı. Köylü vatandaşlar ve jandarmalarında yardımıyla yola kadar taşınan ceset, morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.