50 TL'yi çalıp karısını fırında bıraktı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde fırıncıyı oyalayarak kasadaki parayı çalan karı koca ve kendilerine gözcülük yapan arkadaşları tutuklanarak cezaevine gönderildi.Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anında Bayram Pinarcı'nın kasadaki 50 TL'yi aldıktan sonra resmi nikahlı eşi Gülten Pınarcı'yı fırnda bırakıp kaçtığı gözlendi.

Edinilen bilgiye göre Olay, Karabağlar ilçesi Eskiizmir semti 3915 sokak numara 9'daki ekmek fırınında meydana geldi. Z.S.'ye (53) ait ekmek fırınına gelen Gülten Pınarcı (20) isimli kadın önce bir Trabzon ekmeği istedi. Fırında çalışan tezgahtar ekmeği keserek hazırladığı sırada Gülten Pınarcı da ekmek daha istedi. Bu sırada içeri giren ve Gülten Pınarcı'nın kocası olduğu öğrenilen Bayram Pınarcı da bir ekmek istedi.

Reklam
Reklam

Birbirlerini tanımıyormuş gibi hareket eden karı kocadan Bayram Pınarcı ekmekler hazırlandığı sırada kasada bulunan 50 TL'yi aldı. Kasadan parasının çalındığını fark eden fırıncı ise Bayram Pınarcı'nın peşinden koşarken Gülten Pınarcı fırın sahibi Z.S.'nin önüne geçerek yere düşmesine sebep oldu. Kocasını tanımıyor gibi davranan Gülten Pınarcı fırın sahibi Z.S.'ye ne kadar parasının çalındığını sorup ekmeğin parasını ödemek istediği, ancak üzerinde para olmadığını evden alıp geleceğini söyleyerek gittiği ve geri gelmediği öğrenildi.

KAMERALARA YAKALANDILAR

Fırında gerçekleşen hırsızlık saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.Hırsızlım ihbarı üzerine olayı araştıran Konak Asayiş ekipleri hırsız karı koca ile kendilerinegözcülük yapan Seyfettin Bostandere'yi olaydan kısa süre yakalayarak Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerine teslim etti. Hırsız karı kocanın hırsızlıktan çok sayıda kaydı olduğu öğrenilirken Gülten Pınarcı'nın yaklaşık 3 ay önce İstanbul'dan bir marketten bebek maması çaldığı ve bu olayla ilgili arandığı tespit edildi. Olayın ardından adliyeye sevk edilen karı kocanın tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.

Reklam
Reklam

İHA