'50 Yıl, 50 Karikatür, Alman Karikatüristlerin Gözüyle Türkler' Konulu Karikatür Sergisi Açıldı

Gaziantep'te düzenlenen '50 Yıl, 50 Karikatür, Alman Karikatüristlerin Gözüyle Türkler' konulu karikatür sergisi törenle açıldı.

Gaziantep'te düzenlenen '50 Yıl, 50 Karikatür, Alman Karikatüristlerin Gözüyle Türkler' konulu karikatür sergisi törenle açıldı.

Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen açılış törenine; Yurt Dışındaki Türklerden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Almanya Federal Uyum Bakanı Prof. Dr. Maria Böhmer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı, Hacettepe Üniversitesi Göç ve Siyaset Araştırmaları Merkezi ve 2 bin 600 profesyonel karikatüristi barındıran dünyanın en büyük karikatür topluluğu TONNPOL.COM iş birliği ve karikatürist araştırmacısı Doç. Dr. Murat Erdoğan'ın yönetiminde hazırlanan sergi, davetlilerden büyük ilgi gördü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: