50. Yıl Anadolu Lisesi’nde Kutlu Doğum Coşkusu

Adana Kozan 50. Yıl Anadolu Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi. Okul...

Adana Kozan 50. Yıl Anadolu Lisesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.
Okul toplantı salonunda gerçekleşen etkinlik Kuran’ı Kerim mealinin okunması ile başladı, slayt gösterisi ile devam etti.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren Hoşkadem Camii İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz; “Sizler Allah ile barışırsanız insanlık, toplum ve ailenizle barışacaksınız. Toplumda birbirinizi sevmedikçe iman etmiş olmazsınız. Çocuk evin içinde, selam ise toplum içerisinde sevgiyi çoğaltır. Sizler ülkemizin gelecek nesilleri olarak Peygamber Efendimizin yaşantısından örnekler almalı, O’nun hayatını kendinize örnek almalısınız” şeklinde kaydetti.
Okul Müdürü Necmettin Uçar’ın konuşmasının ardından Kozan İlahi Grubu’nun okuduğu ilahilerin ardından program sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: