50. Yıl Mahallesi kanalizasyon çalışması

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğince,

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğince, 50. Yıl Mahallesi Tüllüce Kanal Sokakta kanalizasyon hattı yapım çalışmaları hızla sürüyor.

Alt yapı çalışmalarını aksatmadan sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü, çalışma alanı kısıtlı olan sokakta özveriyle çalışarak seralara ve çevresine zarar vermeyerek, yaklaşık 1200 metreden oluşan çeşitli ebatlardaki korige borularla hattı tamamlayıp, ana taşıyıcı hatlara bağlantısını bir hafta içinde bitirmeyi planlıyor.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, “İlçemizde altyapıya, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, birkaç yıl öncesine kadar yağmur yağdığında görülen sel sularının caddeleri, sokakları doldurması, tarım alanlarına zarar vermesinin artık görülmediğini, kurulan sistemle yağmur sularının kısa sürede bertaraf edildiğini belirtti, ayrıca ilçe genelinde kanalizasyon hattı yapılması planlanan hatların %90’nının tamamlandığını geriye kalan hatların ise bu yıl içeresinde tamamlanacağını” belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: