500'den Fazla İngilizce Öğretmeni Konya'da Buluştu

Merve Eğitim Kurumları'nın Mevlana Üniversitesi'yle birlikte düzenlediği 4. İyiden Mükemmele (From Good to Great) başlıklı...

Merve Eğitim Kurumları'nın Mevlana Üniversitesi'yle birlikte düzenlediği 4. İyiden Mükemmele (From Good to Great) başlıklı İngilizce Dil Öğretimi (ELT) semineri Mevlana Üniversitesi'nde yapıldı. Seminere Ankara, Konya, Eskişehir, Mersin, Afyon, İzmir, Gaziantep, Aksaray, Antalya, Karaman ve diğer şehirlerden 500’den fazla İngilizce öğretmeni katıldı.

Geçen cumartesi günü yapılan seminerlerde sırasıyla Macmillan Education adına Teresa Doğuelli ‘Teknolojik Tusunami’, FARBE adına Kathleen Shirley Glen-Wright ‘Motivasyon Teknikleri’, Oxford University Press adına Patrick Shortt ‘Müzikle Dersleri Renklendirme’, Cambridge University Press adına Henry Brothers ‘Eğlenceli Etkinlikler’ ve Express Publishing adına John Barth ‘Öğrenci Gözüyle Global İngilizce’ başlıklı sunumlar yaptı. Mevlana Üniversitesi Yabancı Diller Hazırlık Okulu Müdürü ve seminer koordinatörü Harun Alazaoğlu, “İngilizce öğretmenlerinin dil eğitimindeki yeni yaklaşımları uygulamalı olarak görmeleri, birbirleri ve konuşmacılarla fikir alışverişinde bulunmaları ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmaları için bu semineri organize ettik.” dedi.

Reklam
Reklam

Merve Eğitim Kurumları İngilizce Bölüm Başkanı ve seminer koordinatörü M. Tarık Başören, seminerin amacının İngilizce öğretimindeki son tekniklerin paylaşılması, öğretmenler arasında kaynaşma ve diyaloğun sağlanması ve yabancı dilde yayım yapan firmalarla İngilizce öğretmenlerini buluşturmak olduğunu ifade etti. Başören, her yıl seminere ilginin arttığını, İngilizce öğretmenlerine bu fırsatı sunmanın sevincini yaşadıklarını ifade etti.

Cambridge University Press, Oxford Vision, ELİ Publishing, Macmillan Education, Birkent Yayıncılık, Today’s Zaman, Oxford University Press, Pearson, SELT Academy, İnkaş- Express Publishing, Metropolitan Education, Dinamik Eğitim Hizmetleri-Richmond, YDS Publishing, FARBE, Yeni Yüz Yayınları, Evrim Dil Kursları, Oxford As Academy, United Towers firmaları seminerde stant açtı.

Katılımın ücretsiz olduğu seminerde tüm katılımcılara katılım sertifikasının yanı sıra çekilişle 2 kişiye 2’şer kişilik 5 yıldızlı bir otelde hafta sonu tatili, 2 adet bilgisayar, 1 adet iPad mini, 2 adet fotoğraf makinesi, İngilizce kursları, gazete aboneliği, gazete almanağı, İngilizce öğretim materyalleri ve değişik hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz