51. Uluslararası Bursa Festivali

Romanyalı şarkıcı Inna, 51. Uluslararası Bursa Festivali'nin kapanış konserini verdi.

Romanyalı şarkıcı Inna, 51. Uluslararası Bursa Festivali'nin kapanış konserini verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle düzenlenen ve 12 Haziran tarihinde başlayan 51. Uluslararası Bursa Festivali'nin son konseri Dünyaca ünlü Romanyalı şarkıcı Inna tarafından Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda verildi.

Kentte ilk kez sahne alan Inna, şarkılarını Bursalılarla paylaştı. Zaman zaman dinleyicilerin de şarkılara eşlik ettiği konserde, Inna seyircileri Türkçe selamlayarak ve "Kara gözlü çingenem" adlı şarkıyı Türkçe seslendirerek sürpriz yaptı. Bursa'dan çok memnun kaldığını ve Türkiye'deki en iyi dinleyicinin burada olduğunu söyleyen Inna, şarkıları ve sahne şovlarıyla seyirciyi coşturdu. Seyircilerin "Bursa" tezahüratından sonra Inna, "Ne Fenerbahçe ne Galatasaray sadece Bursa" deyince büyük alkış aldı.

Reklam
Reklam

Eski ve yeni parçalarını Bursalı izleyicileri için seslendiren Inna, yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Muhabir: Tarık Üzgün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: