550 öğrencinin mücadele ettiği yarışmanın ödülleri verildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldırım Koleji İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen bilgi ve yapboz...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Özel Yıldırım Koleji İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen bilgi ve yapboz yarışmasında dereceye girenler törenle ödüllendirildi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Çağ, yarışmada ikinci olan oğluna hediye verdi. Çağ, oldukça duygulandığını söyledi.
Bilgi ve yapboz yarışmasına, Ereğli, Alaplı ve Akçakoca’dan 550 1. sınıf öğrencisi katıldı. Yarışmanın ödül töreni Büyük Anadolu Oteli’nde yapıldı. Etkinliğe yarışmaya katılan öğrenci, öğretmen, veliler Milli Eğitim şube müdürleri ve okul idaresi katıldı. Törende ilk olarak minik öğrencilerin hazırladığı gösteriler sergilendi. Çocuklar sahnede tüm hünerlerini sergileyerek izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Rengârenk giysileriyle gökkuşağını andıran çocuklar, söyledikleri şarkılarla misafirleri coşturdu.
Yarışmada ikinci olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Mehmet Eren Çağ, ödülünü babası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Çağ’ın elinden aldı. Ödüllerin verilmesinin ardından bir konuşma yapan Çağ “Burada kendi oğluma ödül vermenin ayrı bir heyecanını da yaşadım. Bu heyecanı yaşatan Yıldırım Koleji’nin başarılarının devamını diliyorum.” dedi.
Yarışmada 1. olan öğrenci ve öğretmenine yarım altın, ikinci ve üçüncü olan öğrenci ile öğretmenine çeyrek altın verildi, 22 öğrenciye ise mansiyon ödülü takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz