57. Alay’dan Özcan’a ziyaret

Tekirdağ’dan Çanakkale’ye 2. Yürüyüşe başlayan 57.Alay Komitesi Keşan’da konakladı.

Sabah saatlerinde Tekel Meydanı’nda basın açıklaması yapan 57. Alay Komitesi Koordinatörü Hikmet Selim Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı ziyaret etti.

57. Alay Komitesi Koordinatörü Hikmet Selim Yılmaz ile Komite’nin Basın Yayın Halkla İlişkiler Sorumlusu Meliha Elitaş, Özcan’a porselen üzerine hat sanatıyla Mehmet Özcan’ın adının yazdığı hatıra tabak hediye ettiler.

Yılmaz yaptığı konuşmada, Özcan’a komiteyi Keşan’daki misafirliklerindeki gösterdikleri özene teşekkür ettiğini belirterek, ‘’Ayrıca bir Keşanlı olmaktan gurur duyuyorum’’dedi.

Reklam
Reklam

Özcan; 57. Alay Komitesini Keşan’da ağırlamanın mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını dile getirdi.

57.Alay Komitesi ,Özcan’ı ziyaretten sonra 3. Durak olan Troia AgoraTesislerine gitmek üzere yola koyularak Keşan’dan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz