6-12 Nisan 2015 haftalık burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

[Nasıl TV - Koç burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

KOÇ

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda hem iletişim anlamında olumlu hem de yeni tanışmalar, planlar, sosyal ilişkiler yönünde sizi aktif kılıyor. Bu tarihte hevesliyiz, coşkuluyuz, aşkta girişkeniz. 6-8-10 Nisan tarihlerinde burcunuz üzerinde kavuşumlar ve 11 Nisan tarihindeki Venüs-İkizler burcu geçişini hesaba katarsak, aşkta öylesine hızlı, öylesine aktif bir hafta ki, bekar Koçlar her an birisiyle tanışabilir, hızlı biçimde ilişkiye adım atabilirsiniz. Kısa sürede çiftlerin birbirine kaynaştığı bu dönemde bulunduğunuz her ortamda karşınıza birisinin çıkma ihtimali yüksek. Venüs geçişini yöneten Merkür, 14 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerlediğinden, beklemeye sabır olmaz. Durup düşüneyim, uygun mu değil mi diye incelemede dahi bulunmazsınız. Şu ana kadar yılın en aktif haftası diyebilirim.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki, Merkür-Pluto zorlu görünümü, fikirlerinizi uygulamaya dökmek ve her anlamda güçlenmek arzunuzun göstergesidir. Kişi hem ilişkisi hem çalışma hayatı hem de verimli olmadığını düşündüğü konularda sabırsız davranabilir. Ancak bunun sebebi, gelişmelerin çok yavaş bir seyirde ilerlemesi yüzündendir. Özellikle hızlı ve bazen keskin sözler sarf edebilirsiniz.

PARA

6-12 Nisan arası: 11 Nisan Venüs-İkizler geçişi maddi konularda da etkin bir geçiştir. İki tarih aralığında incelemekte yarar var. 14 Nisana kadarki bölümde kazanç anlamında girişimler olumludur. Ancak o denli hızlı kazanılan para, çabucak da tüketilir. Bu tarihe kadar tutumlu davranmazsınız. Aklınıza estiği gibi harcarsınız. 14 Nisan sonrası aldığınıza verdiğinize dikkat edersiniz. 12 Nisan tarihinde parasal konularda hem dikkatli hem de bir o kadar yaratıcısınız. Mistik faaliyetler, ruhsal çalışmalar, sanatsal aktivitelere para ayırabilir veya bu yolla para kazanabilirsiniz.


[Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

BOĞA

Reklam
Reklam

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, aşk hayatınız, ailevi meseleler üzerinde abartılı düşünmenize, sinirlenmenize, durumu olduğundan daha fazla mesele etmenize yol açabilir. Sizden bir şey gizlendiği veya sizi dikkate almadıkları için tepki gösterebilirsiniz. Eğer bir mesele varsa, bunu iyice anlamanızda ondan sonra konuşmanızda yarar var. 6-8-10 Nisan tarihlerindeki üç önemli kavuşum bir hayli önemli. Ailevi ilişkileri, eviniz içindeki gelişmeleri, değişimleri hatta beklenmedik sürpriz durumları dahi işaret edebilir. Fiziksel ve ruhsal anlamda etkileyen bu değişimler evden taşınmak, aileden ayrılmak, sağlığınızla ilgili de olabilir. Yükseleni ve burcu Boğa olanlar bu görünümden daha fazla etkilenebilirler.

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümünde, eğitim, iş, akademik kariyer, sağlık ve yenilik anlamındaki işlerinizi ciddi bir çerçevede ele almak gerekiyor. Engellendiğinizi ve tam olarak kendinizi ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz. Aslında sizin tüm isteğiniz gerçekten bilgili olduğunuz konularda sesinizi duyurmak. Artık, kısıtlı bir hayatın içinde yer almak istemiyorsunuz. Gücünüzü kanıtlamaktan yanasınız. Birilerinin kulu kölesi olmak yerine, kendi kendinizin efendisi olmaktan yanasınız. Tabii ki şartlar çerçevesinde sabırlı olmalı ve güven duygunuzu yitirmeden yolunuzda azimle yürümelisiniz.

Reklam
Reklam

PARA

6-12 Nisan arası: Maddi konularda etkili olacak Venüs-İkizler geçişinin 14 Nisan tarihine kadar olan bölümünde parasal konularda bir hayli aktif gelişmeler yaşanabilir. Ancak ben bu süreçte yapılan işlere, finansal konulara, yatırımlara, kazançlara, kısaca paranıza dikkatli bir şekilde sahip çıkmanızdan yanayım. Olur olmaz işlere kalkışmamak, bilinçli hareket etmek, kararlar vermek lazım. 14 Nisan sonrası sakince düşünebilir, nasıl bir yol izleyeceğinize karar verirsiniz.


[Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

İKİZLER

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki üç önemli kavuşum, hakikaten hızlı ve oldukça yeni değişimlerin startı oluyor. Yeni bir sosyal çevreye girebilir, yeni arkadaşlıklar edinebilir, bir anda eski çevrenizden yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. Hayatınıza yepyeni bir insan girebilir. Mevcut ilişkinizde ileriye dönük kararlar alabilirsiniz. Bu değişimlerin sürpriz şekilde gerçekleşmesi mümkündür. Aklınızda olmayan bir hızla yaşamınızın renklenişi, hareketlenişiyle sosyal hayatınız da gelişir, çevrenizdeki insanlar da değişir. Bu hızlılık sizi bir hayli mutlu edecektir. Bu değişimin size gelişim yönünde de katkısı sayılır derecede artar. Hani şöyle diyebiliriz. Eski hayatınız, eski çevreniz geride kalır, yeni bir kapı önünüzde açılır. 11 Nisan Venüs burcunuzda seyrine başladığında, bütün bu yenilikler çok daha belirginleşir.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü fikirlerimizin başkaları tarafından beğenilmesini sağlıyor. Kolayca iletişime geçebilir, ilgili kişilerle bir araya gelebiliriz. Yolculuk, görüşmeler, yeni işler, başkalarına destek olmak, hevesle işlerimizi yoluna koymak anlamında enerjimiz gayet güçlü.

PARA

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümü, güven içinde yaşamak isteyen birey, arzu ettiği adımları atabilmek için belli kişilerle kontak kurmaya çalışabilir. Gerçekten yetenekli olduğu konularda insanları ikna edebilmek için çaba sarf edebilir. Diğer yandan aşk hayatıyla ilgili meseleleri ortaklaşa çözmek ister. Bu iki alanda mücadele etmek tabii ki yorucudur. Ancak güçlü olmak istiyorsak, çıkarlarımızı korumak niyetindeysek, tabii ki sabırlı olmakta yarar vardır. Şu sıralarda yapılan işlerin mali karşılığı, manevi huzuru veya sorumluluklarını hesap ediniz. Astarı yüzünden pahalıya gelmesin. Harekete geçmeye değsin.


[Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

YENGEÇ

Reklam
Reklam

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümü, bir yandan mesleki konularda girişimde bulunmaya çalıştığınızı diğer yandan güçlü bir partnere ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Siz güven içinde yaşamak ve düzgün bir ilişki kurmaktan yanasınız. Ancak baskıcı sadece kendi bildiğinin doğru olduğunu düşünen bir kişiyle bir hayat kurmanız mümkün değil. Şöyle bir yaşamınıza baktığınızda ne kadar çok mücadele verdiğinizi ancak sizi bir türlü anlamamakta ısrar eden kişilerle karşılaştığınızı düşünebilirsiniz. İş ve özel ilişkinizle alakalı konularda biraz zorlanabilirsiniz. Bir yandan dış dünyadaki sorumluluklarla mücadele etmek, diğer yandan üzerinizde egemen olmaya çalışan kişilerle anlaşmak sizi yorabilir. 11 Nisan Venüs-İkizler geçişi, aktif haftanın bir başka etkin enerjisi olup, ailevi konular başta olmak üzere, sosyal ilişkilerde 14 Nisan tarihine kadar dikkatli hareket etmenin, ilişkilerde ani kararlardan kaçınmanın doğru olacağını gösteriyor.

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: Bu haftaki enerjiler fazlasıyla etkili değişimlerin işaretçisi. 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki üç önemli kavuşum etkisi, bir anda işinizden ayrılmaya, yeni bir iş değişikliğine gitmeye, serbest çalışmaya, işinizdeki değişime, hızlı kararlara neden olabilir. Bu değişimlerin tümünde beklenmedik durumlar bir hayli ön planda. Ancak ben bu görünümlerin hiç de beklenilir olduğunu söyleyemem. Bir anda gelişen bir durum, üç gün içersinde mevcut işinizi sonlandırabilir, yeni bir adım veya gelişmeye neden olabilir. Bu değişimleri siz de gerçekleştirebilirsiniz veya dış etkenler de bunda etkin olabilir. Fakat şu var ki, biz bilinçli şekilde haftaya adım atarak girebilirsek, en azından yanlış yönde gelişebilecek durumlara fırsat vermeyiz. Hayrınıza olmasını diliyorum.

Reklam
Reklam

PARA

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, iş hayatımız ve maddi konularda hareketlilik, iletişimde bulunma yönünde önem taşıyor. İş girişimlerinde düşüncelerimizi açık bir dille ifade edeceğiz. Kazancımızı önemseyeceğiz. Eğer çalışan bir kişiysek, bu görünüm maaşımızla alakalı konuların gündeme gelmesini sağlayacaktır.


[Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

ASLAN

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü yolculuklar, görüşmeler, tanışmalar, değişik bir şeyler yapmak, yenilikçi düşünmek yönünde gayet olumludur. Eğer yeni biriyle tanışırsak, mutlaka onu görmeye veya o bizi görmek için yanımıza gelebilir. Bu görünüm ilişkisi olanların birlikte kısa bir seyahate çıkması, hoş vakit geçirmek, güzel haberler almak yönünde de gayet olumludur. 11 Nisan tarihindeki Venüs-İkizler geçişinin, 14 Nisan tarihine kadar ki bölümünde hızlıca bir ilişkiye başlamak, problemli bir ilişkiyi sonlandırmak gibi durumların işaretçisidir. Sosyal çevreniz aktif hale geldiği için, bir anda yeni biriyle tanışabilirsiniz. 14 Nisan sonrası bu ilişkinin devam edip etmeyeceği yönünde durum belli olur.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: Bu hafta tüm burçların farklı yaşam alanlarında hızlı değişimleri işaret eden 6, 8, 10 Nisan günleri, sizler için de eğitimden ticarete, bir başka şehir ve ülkeye yerleşim veya bir çevreye dahil olmak, hayatınızda yepyeni bir kapının açılması yönünde önem taşıyor. Birçoğunuz için bu değişimlerin, bu yeniliklerin faydalı olacağını söyleyebiliriz. Eğer sizler de haritanızdaki işaretler buna elverişli ise, zaten yenilikçi düşünen ve değişime açık bir Aslansınız demektir. Gelişmeler sizi şaşırtmaz. Bilakis mutlu olursunuz. Hayatınıza yeni girecek insanlar, dahil olacağınız sosyal çevre, adım atacağınız işler nicedir durgun yürümekte olan hayatınızı da renklendiricidir. Yüksek eğitime hazırlanalar, master düşünenler, uzmanlaşma ve iş tercihlerinde bulunmak isteyenler, tayin bekleyenler, yurt dışına gitmek isteyenler bu değişimler bir adım ötenizde sizi bekliyor.

PARA

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümü, parasal konularda kazançlı çıkmak ve arzu ettiğiniz gelir düzeyine ulaşmak arzunuzu işaret ediyor. Şu anki mevcut durumdan pek hoşnut olmayabilirsiniz. İsteksiz bir şekilde çalışabilir, hatta çevresindeki kişilere gerilimli davranabilirsiniz. Güçlü olmak, kontrolümüzü sağlamak isteyeceğiz.

Reklam
Reklam

[Nasıl TV - Başak burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

BAŞAK

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto görünümü, partnerinizin bencil tavırları, sert konuşmaları nedeniyle sıkılmanıza yol açabilir. Böyle durumda ilişkinizin size kazandırdıkları ile kaybettirdikleri üzerinde düşünebilirsiniz. Artılar, eksilerden fazla ise sabır gösterebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki üç önemli kavuşum kariyer hayatınızla ilgili konularda da önem taşıyor. Çünkü çalıştığınız sektör, bulunduğunuz ortam, işvereniniz veya kendi işinizi yapıyorsanız başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda isyankar tepkiler, gereksiz çıkışlar, tartışmalar beklenmedik durumlara yol açma riski taşıyor. Ancak bu risk, yepyeni bir karar vermenin, farklı bir yola adım atmanın da işaretçisi olabilir. Bütün bunların takibi, izlenmesi gerekir. Eğer bir adım atılacaksa veya şartlar bu adımı bize ister istemez attırıyorsa, bizim de aklımız başımızda olsun ki, aceleyle yanlış karar vermeyelim. 11 Nisan tarihinde, Venüs-İkizler burcunda seyrine başladığında, iki ayrı iş, iki ayrı alanda faaliyet göstermemiz veya nasıl bir yön çizeceğimiz hususunda düşünebiliriz. Ben bu tarih sonrası karar vereceklerin, 14 Nisanı beklemelerini tavsiye ederim.

PARA

6-12 Nisan arası: 5 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görümü olumlu gibi dursa da, ben finansal anlamda dikkatlice hesapların yapılmasından yanayım. Hızlıca karar verilebilir, daha fazla kazanmak için riskli işlere kalkışabiliriz. Ne olursa olsun, hesabımızı bilelim. Enine boyuna düşünelim. Fazla rahat davranmayalım. 8 Nisan tarihinde, ihtiyaçlarınız veya düşündüğünüz işler için paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. Sizin isteğiniz maddi yönden rahat etmektir. Böyle devam ettiği sürece birilerine uymak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz. Bu sizin için rahatsız edici olduğundan, bu tarihte biraz sakin olmakta yarar var. Ben genel olarak maddi konularda bu hafta ortaklaşa mal, para bölüşümü, başkalarıyla alakalı tüm finansal konular, borçlar ve maddi yöndeki durumun dikkatlice gözden geçirilmesini tavsiye ediyorum. Çok hızlı gelişmeler veya durumlar mali anlamda dalgalanmalara da yol açabilir. Çok akıllı olmak gerekiyor.


[Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

TERAZİ

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, yeni bir ilişkinin işaretçisidir. Bekar Teraziler için bir hayli etkileyicidir. Hızlı bir tanışma, partnerin kendinden emin konuşmaları ilgimizi çekebilir. Evli Teraziler açısından eş ile bazı meselelerin konuşulması yönünde önem taşıyor. Sosyal ilişkilerinizi güçlendiricidir. Eğer aranızda problemler varsa, bu görünüm eşinizin arkadaşlarıyla vaktini geçirmesi, daha çok dışarıyla temasının işaretçisidir. 8 Nisan tarihinde, partnerinizle aranızdaki iletişim zaman zaman kopma noktasına gelebilir. Siz, kafanızın içindeki sorulara cevap bulamadığınız için doğal olarak tepkisel davranabilirsiniz. Hem dış hem iç baskıların üzerinizdeki yoğunluğu gün boyu rahatsız edici olduğundan her iki kişinin de dikkatli olmasında yarar vardır. 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki önemli kavuşum etkileri, yeni bir ilişkinin hızlı bir şekilde başlamasını sağlayabilir veya nicedir problemli süren evliliklerin, beraberliklerin hızlı şekilde sona ermesine de neden olabilir. Bu hafta, hakikaten sürprizlere açık olmalıyız. Çünkü bir anda karar vermeye, koparıp atmaya, yenisini başlatmaya açığız.

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üç önemli kavuşum etkisi, ekip halinde yapılacak işlerin, grup çalışmalarının, ortaklaşa projelerin işaretçisi olarak dikkat çekici olsa da, bizim son yıllardaki bireysel hareket etme arzumuz, başkalarıyla çalışmada sorunlara da yol açabilir. Bu kavuşum bazı Teraziler için yeni bir proje için, bir müddetliğine ortak çalışmanın veya mevcut ortaklığın bitirilmesini gündeme getirebilir. Sizin arzunuz yepyeni bir şeyler yapmak, ortaya koymak, uygulamaktır. Fikirleriniz orjinaldir. Bunların tek başına ortaya konması yerine, bir grup içinde takım çalışması şeklinde yapılması mümkündür. Rakiplerinizi geçmek için, yenilikçi ve değişime açık olmalı, farklı bir şeyler bulma anlamında enerjiler bir hayli yoğun.

PARA

6-12 Nisan arası: Maddi konularda 12 Nisan tarihindeki görünüm, sağlamcı düşünmenin önemini gösteriyor. Bu anlamda Venüs-İkizler geçişi faydalı olabilir. Yeni trendler ve moda akımlarının takibi değişik çalışmalar, iletişim araçlarından yararlanmanız, kendinizi tanıtmanız, dış dünyaya açılmanız, farklı konseptler, yaratıcı düşünmeniz size maddi yönden ve iş anlamında getiriler sağlayabilir.


[Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

AKREP

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 12 Nisan tarihinde Venüs-İkizler burcunda ilerleyecek. Şöyle bir baktığımızda bu, ilişkilerde iki yönlü gelişmeleri işaret ediyor olabilir. Hayatınızda biri varken, başka biriyle de çıkabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa, bir müddetliğine mesafe koyabilirsiniz. Bu arada Merkür, 14 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, kafanız biraz karışık ve baskılar, belirsizlikler sizi gerginleştiriyor. Böyle durumda olanların 14 Nisan sonrası sakin biçimde kararlarını gözden geçirmeleri yerinde olur. İlişkisi olmayanlar ise, biriyle tanışabilir. Önce pek ciddiye alınacak bir beraberlik değildir. Ancak 14 Nisan sonrası birden bire iş ciddileşebilir.

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda işlerinizi hızlıca bitirmeniz gerektiğini gösteriyor. Ancak tabii ki bazı noktalar gözden kaçabilir. Dikkat etmekte yarar var. Bu enerji, iş ortamında sorunları olan Akrepler açısından gerginliğe neden olabilir. Çünkü özünde abartılı düşünmeye yol açan bir etkisi var. 6, 8, 10 tarihindeki kavuşum etkisi, iş anlamında zaten hızlı gelişmeleri işaret ediyor. Ani bir şekilde iş kararları alınabilir. Bu kararlar özgür çalışmak, yeni projelere adım atmak, aklınıza geleni yapmak, uygulamak tarzında olur. Fakat öylesine düşünmeden adım atılır ki, sonradan ben buna niye kalkıştım diye sıkılabilirsiniz de. Onun için dikkatli olalım. Bazıları için değişim kaçınılmazdır. İş ortamında gelişen bir durum veya işin başka bir yöne kayması sonucu sizin de hayatınızda değişime neden olabilir. Kimileri için, part-time çalışma, yöntem geliştirme, bir projenin hazırlık aşaması, staj, kurs gibi durumları da simgeleyebilir. Bu enerjiler sağlığımıza dikkat etmemiz gerektiğini de gösteriyor.

PARA

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümünde, azimle ve kararlılıkla her türlü engelin üstesinden gelebileceğinize lütfen inanız. İş görüşmeleri, sorumluluk, detaylı çalışma, çevrenizdeki kişilerle olan iletişimin önemi büyüktür. Öyle rastgele kararlar vermeyelim. Her şeyi dikkatlice incelemeli, uygun olup olmadığını gözlem altına almalısınız. Maddi açıdan yarar ve zarar hesabını iyi yapalım.


[Nasıl TV - Yay burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

YAY

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, aşkta canlılık, heveslilik, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme, yeniliklere açık olma yönünde gayet olumlu bir enerjidir. Yeni başlayan ilişkinin özünde iletişim bir hayli ön plandadır. Karşınızdaki kişiyi rahatlıkla etkilersiniz. Bu görünüm çiftler arasındaki problemlerin konuşularak, birlikte vakit geçirilerek halledilmesini sağlar. Flört türündeki ilişkilerin ön planda olduğunu söyleyebiliriz. 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üç önemli kavuşum aşk hayatınızla ilgili konularda hızlı gelişen aşk ilişkilerini işaret ediyor. Bu yöndeki gelişmeler öylesine sürpriz şekilde hayatınızda oluşur ki, eski durumun artık devamı pek mümkün değildir. Yaşamınız bir anda gelişen bu duruma göre değişime uğramıştır. Yıldırım aşkı derler ya, buna benzer bir durum. 11 Nisan tarihindeki Venüs-İkizler geçişi de yine aynı şekilde gelişmeleri işaret ediyor. Hatta bazıları için evlilik kararı verilmesi veya evliyken kısa süreli bir ilişkiye adım atılması veyahut da, zaten problemli bir evliliğin, ilişkinin bitirilmesi tarzında karar verilmesi mümkündür.

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: İş konularında bu hafta cesur kararlara ev sahipliği yapıyor. 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üçlü kavuşum etkileri, kuralları olan, rutin bir iş hayatı yerine, serbest, istediğiniz gibi hareket edebileceğiniz bir işe adım atmanın işaretçisi olabilir. Ancak bu iş, yaratıcı tarzda çalışmak, aktiviteler, projeler, iletişim ve teknolojiden yararlanma şeklinde gelişebilir. Ben iş hayatınızla ilgili konularda genel olarak iletişimin bir hayli ön planda olduğunu söylemek isterim. İnternet üzerinden satışlar, sayfa tasarımı, astroloji, gizemli konular da yine etkin diyebiliriz. Bilim, teknolojiden yararlanmak, alanınızda tecrübe sahibi olmak için master yapmak da yine bu haftanın etkin enerjileri arasında yer alıyor.

PARA

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümünde, çalıştığınızın karşılığını almak istersiniz. Eğer bu anlamda sorunlarınız varsa, bunalırsınız. Parasal konularda sabrınız pek yoktur. Ancak tedbirli olmanız da gerekir. Bütçeniz çerçevesinde hareket etmeniz faydalı olacaktır.


[Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

OĞLAK

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üç kavuşum, 8-15 Ocak doğumlu Oğlaklar için bir hayli önem taşıyor. Çünkü ev içinde, yerleşim yerinizde, ailevi ilişkilerde eski yaşamın sona erişi ve yeni bir sayfa açılması yönünde hızlı gelişmeleri işaret etmekte. Sözgelimi evinizin satışı, başka bir yere taşınma, aileden ayrılma, başka bir yerde başka bir yaşama başlama, bir anda evlenme, biriyle aynı evi paylaşma gibi değişimleri de başlatabilir. Diğer bir tarih 12 Nisan. Bu tarihte ilişkide bir sakinleşme, gelişen durumlara alışma, değer verdiğiniz her şeyi koruma altına alma ve bağlılık oluşturma anlamında olumludur.

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihinde, yenilik anlamındaki işlerinizi veya girişimlerimizi dikkatlice ele alınız. Aynı anda iki işle birden uğraşmak zorlayıcı olsa da, amacımız yükselmek ise, dağılmadan kararlılıkla yolumuzda ilerlemeyi bilmeliyiz. Ailemiz, güvenliğimiz ve evimizle ilgili konularda aktif bir gün geçirebiliriz. Bir yandan öğrenmeye, diğer yandan öğrendiklerimizi uygulamaya çalışabiliriz. Diyelim ki böyle bir günde adım atacağınız iş gerçekten güvenli ise harekete geçebilirsiniz. Her türlü olasılığı gözden geçirmek lazım.

PARA

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, eviniz, aileniz, başka bir yere taşınma, hareketlilik, mali konuların görüşülmesi yönünde kıymetlidir. Ancak fazla aceleci düşünebiliriz. Karar vermeden önce maddi duruma bir bakmakta yarar var. Ev alış-satış-kiralama işlerinde ben dikkatlice seçenekleri gözden geçirmenizden yanayım.


[Nasıl TV - Kova burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

KOVA

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, hızlı bir tanışmanın işaretçisidir. İletişim bir hayli yoğundur. Genelde tanışmalar internet yoluyla, bir kısa yolculuk veya bir yakınımız vasıtasıyla olabilir. Genelde fikirlerimizi beğenen, zeki ve hazırcevap kişilere yöneliriz. Fazla konuşma, bir konudan diğerine geçme, kendine göre düşünme gibi gölge yanları olan bu görünüm, ilişkisinde sorunları olan çiftlerin bir mesele üzerinde sakince konuşmalarının iyi olacağını gösteriyor. 6, 8, 10 Nisan tarihindeki üç kavuşum, ilişki ve aşk hayatınızla ilgili konularda bir hayli hızlı gelişmeleri gösteriyor. Çabuk başlayan bir ilişki kısa sürede yol alır ve sizin için yolculukları, haberleşmeleri, yazışmaları, konuşmaları, sürekli birbirinizle teması yoğunlaştırır. 11 Nisan tarihinde Venüs-İkizler burcunda ilerlediğinde, bu çifte kısmetlilik demektir. Çevreniz genişler, karşı cins üzerinde etkiniz bir hayli yükselir.

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki, Merkür-Pluto zorlu görünümü çıkarlarımıza uygun şekilde konuşmamızı ve yeniliklerde bulunarak fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlamak istediğimizi gösteriyor. Aslında şöyle bir düşündüğümüzde, uygulamak istediklerimizin pek azını gerçekleştirdiğimizi, potansiyel gücümüzün ancak bir kısmını kullandığımızı düşünebiliriz. Bizi durduran, çok daha olumlu adımlar atmamızın önünde duran engelleri gözden geçirmemiz yararlı olabilir.

PARA

6-12 Nisan arası: Maddi konularda 12 Nisan tarihindeki görünüm, ofis çalışmalarının kazandırıcı olduğunu gösteriyor. Siz bir yer açabilirsiniz veya bu tarzda bir yerde faaliyet gösterebilirsiniz. Bu işlerin maddi yönden kazandırıcı oluşu kadar rahatlığına da önem verirsiniz. Genel olarak ben bu haftaki gelişmeleri maddi anlamda hızlı kazanmak, özgürce harcamak, uzun vadeli beklemek yerine, kısa zamanda paraya dönüştürmek yönünde etkili görüyorum.


[Nasıl TV - Balık burcu 2015 Nisan ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Nisan-ayi-yorumlari-nelerdir)

BALIK

AŞK VE İLİŞKİLER

6-12 Nisan arası: 11 Nisan tarihindeki Venüs-İkizler geçişi, yeni biriyle tanışmak ve bir arada yaşamak, yeni bir çevreye girmek, yeni arkadaşlıklar kurmak yönünde de etkilidir. 14 Nisan tarihinde Merkür-Boğa burcunda ilerlediğinde, beraberliğin yönü ve seyri hakkında görüşümüz netleşir.

İŞ VE KARİYER

6-12 Nisan arası: 8 Nisan tarihindeki Merkür-Pluto zorlu görünümü, belirlediğiniz hedefe varmanızda yardımcı olacak kişilerle irtibatınızı iyi korumaktır. Hem hedeflerinizi belirlemek hem de bu hedefleri gerçekleştirip para kazanmak anlamında etkili bir zamandır. Yavaş ancak derinden derine işleyen süreç, arkadaşlıklar, sosyal ilişkileriniz sizi aktif kılacaktır. Bunların size geri dönüşümü olumlu yönde olabilir. Ancak ben maddi konularda hesabı bilmenizden yanayım.

PARA

6-12 Nisan arası: 6 Nisan tarihindeki Merkür-Jüpiter görünümü, finansal kazanç getirici işlerdeki hızlılığı işaret ediyor. Kazanmak aynı anda harcamak bu enerjinin gölgeli tarafıdır. Bu nedenle çok önemli işlerde tabii ki tedbirli olmayı bilelim. Eğer bir iş yapacaksak, önceden bir miktarını almak daha sonra tesliminde geri kalanını alacak şekilde hareket edelim. İş görüşmelerinde parasal açıdan şartlara iyice bakalım. 6, 8, 10 Nisan tarihlerindeki üç kavuşum, maddi konularda hızlı kazançların işaretçisidir. Ancak bir o kadar da harcamaların göstergesidir. Düşündüğünüz yenilikler, projeler başkalarının ilgisini çekebilir. Ortaklıklardan gelirler elde edilebilir.