6. Açık Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile INAS tarafından ortaklaşa düzenlenen 6. Açık Avrupa Salon Atletizm...

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile INAS tarafından ortaklaşa düzenlenen 6. Açık Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası son müsabakalarla bugün sona erdi.

Müsabakalarda Türkiye'nin yanı sıra Fransa, Hollanda, Hırvatistan, İsveç, İspanya, Polonya, İtalya, Portekiz, Hong Kong, Rusya, Çek Cumhuriyeti ve Ukrayna'ya mensup 98 sporcu mücadele etti.

Aslı Çakır Alptekin Atletizm Spor Salonu'nda yapılan son müsabakalar sonrası bir değerlendirme yapan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, "6. Açık Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nı bugün itibariyle bitirdik. Avrupa'dan gelen 13 ülkeden 150 sporcu canla başla yarıştılar." diyerek şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Derece yapan sporcularımız elbette var ama özel sporcuların buralarda yarışmaları bile gönlümüzün birincileri demektir. Katılan bütün takımları en iyi şekilde ağırladık ve bugünde uğurlayacağız. Bu müsabakalarda iki gümüş ve iki bronz madalya kazandık ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettik. Dediğim gibi buradaki bütün özel sporcular birincidir."

Türk takımı antrenörlerinden Zekeriya Üçüncü ise yapılan bu organizasyonun Türkiye'de ilk defa yapılan bir atletizm faaliyeti olduğunu belirtti. Üçüncü, "Biz burada 13 sporcumuz ile beraber bugün müsabakaları sonuçlandırdık. Bizim iki gümüş iki bronz madalyamız var." dedi.

Gerçekleştirilen 6. Açık Avrupa Salon Atletiz Şampiyonası kapanış programıyla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: