6. Avrupa Üniversiteler Arası Masa Tenisi Şampiyonası Sona Erdi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Üniversiteler Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası erkekler-kadınlar takım...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Üniversiteler Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası erkekler-kadınlar takım karşılaşmaları sona erdi.

6. Üniversiteler arası Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası üniversitesinin spor salonunda gerçekleştirildi. 11 farklı ülkeden 28 farklı üniversite ve 100’ü aşkın sporcunun katıldığı masa tenisi müsabakalarında kadınlar ve erkekler takım karşılaşmaları sona erdi. Kadınlar kategorisi, birinci Kazan Üniversitesi (Rusya), ikinci Varşova Üniversitesi (Polonya), üçüncülüğü ise Nothingam Üniversitesi (İngiltere) ve Çzestochowa Üniversitesi (Polonya) paylaştı.

Reklam
Reklam

Erkekler kategorisinde, birinci Rzeszow Üniversitesi (Polonya), ikinci State Üniversitesi (Rusya), üçüncüler ise Orenburgstet (Rusya) ve Koblenz-Landau (Almanya) oldu.

Şampiyonanın 21-22 Haziran 2013 tarihlerinde ferdi kadın-erkek kategorilerinde devam edeceğini belirten BESYO Müdürü ve Rektör Danışmanı Mustafa Gümüş, “Şampiyonanın ilk etabı tamamlandı. İyi karşılaşmalar oldu. Ferdilerin de bitimiyle şampiyona sonlanacak. Böyle büyük bir organizasyona, üniversitemizin ev sahipliği yapmasından büyük mutluluk duyuyorum. Bütün destekçilerimize de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: