6. Avrupa Üniversiteler Masa Tenisi Şampiyonası Zonguldak'ta Başladı

6. Avrupa Üniversiteler Masa Tenisi şampiyonası, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) kampüsünde başladı. 19-23 Haziran...

6. Avrupa Üniversiteler Masa Tenisi şampiyonası, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) kampüsünde başladı.

19-23 Haziran 2013 tarihleri arasında Bülent Ecevit Üniversitesi’nde düzenlenecek olan 6. Avrupa Üniversiteler Masa Tenisi Şampiyonası’nın açılış törenine BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in yanı sıra Zonguldak Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkiye Üniversite Sporları Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, öğretim üyeleri ve 11 ülkeden gelen 28 takım sporcuları katıldı.

Reklam
Reklam

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Üniversite Sporları Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer, “Türkiye’de spor, son zamanlarda gerçekten büyüyen, gelişen bir alan haline gelmiştir. Türkiye 2020 Olimpiyatlarına İstanbulumuz adaydır. Şampiyonamıza katılan değerli üniversiteli kardeşlerime ve 11 ülkeden gelen bu değerli sporcularımıza tekrar hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.” dedi.

BEÜ Rektörü Özer ise, şunları kaydetti: “6. Avrupa üniversiteler Masa Tenisi Şampiyonasına katılan sporcuların şampiyonadan keyif alacağına, dostane ve teşvik edici ortamlarda yeni arkadaşlıklar kuracaklarına ve en önemlisi Türk kültürünü yakından tanıma fırsatı bulacağından eminim.”

116 katılımcının yarışacağı Masa Tenisi Şampiyonası, 11 farklı ülkeden dünya öğrencilerini bir araya getirdi.
Şampiyonaya 14 kadın, 15 erkek takımı, 63 erkek sporcu, 53 bayan sporcu katılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: