6 çocuğu ile 6 aydır tek odalı evde yaşam mücadelesi veriyor

Gaziantep’te 6 aydır 6 çocuğu ile tek odalı evde yaşam mücadelesi veren kadın, kendisine uzatılacak...

Gaziantep’te 6 aydır 6 çocuğu ile tek odalı evde yaşam mücadelesi veren kadın, kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor. Kocası cezaevinde olan, babası da vefat eden kadın, çocuklarının eğitim masraflarının karşılanması için hayırseverlere yardım çağrısında bulundu.
Daha önce inşaatta çalışan kocasının cezaevinde bulunduğunu ve 6 aydan bu yana komşularının yardımıyla ayakta kalmaya çalıştıklarını belirten ev hanımı Fatma Bulut (30), sığınacak kimsesinin olmadığını dile getirdi. 6 çocuğundan 4'ünün okula gittiğini, çocukların kıyafetlerini yıkamak için büyük sıkıntı çektiğini belirten anne Fatma Bulut, “Kocam 6 aydır cezaevinde. Kocamın tutuklanmasından 3 gün sonra babam öldü. Sığınacak hiç kimsem yok. Ortada kaldım. Kayınbabam, görümcem ve komşuların destekleri ile bugüne kadar geldim. Bir öğün yemek buluyoruz bir öğün aç kalıyoruz.” diye ağladı.
Okula giden çocukların kıyafetlerini yıkamakta zorluk çektiğini ifade eden anne Bulut, “Öğretmen her gün çocuklara kirli elbiselerle okula gelmesin diye haber gönderiyor. Benim çamaşır yıkacak gücüm yok. Evimde çamaşır makinesi ve buzdolabım yok. Kayınbabamın evinde oturuyorum. Kira vermiyorum ama çocuklara bir ekmek alacak para dahi bulamıyorum. Çalışmak istiyorum ancak okula giden ve evde kalan çocuklarıma bakan kimse yok. Ne yapacağımı şaşardım. Devlet büyüklerimizden ve hayırsever insanlardan yardım bekliyorum. Çocuklarımın geleceği için onlara sahip çıkılmasını bekliyorum.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz