6 dakikalık Teen Wolf 5. sezon fragmanı nefesleri kesti

Merakla beklenen Teen Wolf 5. sezon fragmanı yayınlandı. Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden gibi isimlerin başrolleri paylaştığı Teen Wolf yeni sezon fragmanı ve özeti Mynet'te!

29 Haziran ayında ekranlarda olacak Teen Wolf 5. sezon fragmanlarına bir yenisi daha eklendi. Ekran hayatına uzun bir ara vererek tatile giren Teen Wolf yeni sezonuyla yakında yeniden televizyon ekranlarına gelecek. MTV'nin yeni sezonu merakla beklenen dizisi Teen Wolf'tan hayranlarını mutlu edecek haber gelmiş, dizinin 29 Haziran'da ekrana geri döneceği duyurulmuştu. Teen Wolf'un beşinci sezon fragmanı 6 dakikalık görüntüleriyle nefesleri kesti. Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden gibi isimlerin başrolleri paylaştığı dizi, yepyeni maceraları ve önceki sezonlardan daha karanlık düşmanlarıyla geri dönecek. Tyler Hoechlin'in canlandırdığı Derek karakteri, Teen Wolf'un 5. sezonunda daha az ekranlarda olacak.

TEEN WOLF KONUSU

1985 yapımı aynı adlı filmden esinlenerek hayata geçirildi. 2011 MTV Film Ödülleri'nin ardından 5 Temmuz 2011'de ilk gösterimini yaptı. Teen Wolf, Scott McCall (Tyler Posey) adında bir lise öğrencisinin ormanda dolaşırken bir kurt adam ısırılması sonucu yaşadıklarını anlatan doğaüstü draması. Scott, bir kurt adam olduğu gerçeğini, hayatı ve vücudundaki değişiklikler konusunda ona yardımcı olan en iyi arkadaşı Stiles Stilinski (Dylan O'Brien) ve bir diğer gizemli kurt adam Derek Hale (Tyler Hoechlin) dışında herkesten saklayarak sıradan bir yaşam sürmeye çalışır.

Birinci sezonda, Scott aşkı ve bir kurtadam olarak yeni keşfettiği sorumlulukları arasında yapması gereken seçimle yüzleşir. Aşkını korumanın ve önceki ilişkileri ile yeni kurduğu ilişkileri dengelemenin bir yolunu bulmak zorundadır. Dizinin 2. sezonunun sonunda Jackson karakteri diziden ayrılmıştır. 3. sezon 23. bölümde de Allison Argent Karakteri ölmüştür.Isaac karakteri ise 3. sezonun sonunda ayrılmıştır.