6 Gündür Süren Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Trabzon’da eve gitmek için yol kenarında yürüdüğü esnada kendisine araç çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan...

Trabzon’da eve gitmek için yol kenarında yürüdüğü esnada kendisine araç çarpması sonucu ağır şekilde yaralanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaydetti.

Trabzon’da 4 Ekim Perşembe günü meydana gelen kazada, Akçaabat’tan Derecik Beldesi istikametine seyir halinde olan H. K. (50) yönetimindeki otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçip takla attı. Takla atan araç, yol kenarında yürüyen ve Muhammet Tütüncü’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Tütüncü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 6 gündür yaşam mücadelesi veren Tütüncü, öğle saatlerinde yaşamını yitirdi. Bir yıllık evli ve 3 aylık kız çocuğu babası olduğu öğrenilen Muhammet Tütüncü’nün cenazesi yapılan otopsi sonrası ailesine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: