6 Maddede Fragmanıyla Olay Yaratan İntikam Hikayesi The Revenant

Ödüllü yönetmenin yeni filmi, Leonardo DiCaprio'ya o hep kılpayı kaçırdığı Oscar'ı kazandırmaya geliyor. Gelin filmi hep beraber tanıyalım.

  1. Film Gerçek Bir Hikayeden Alınma

Film 1820 yılında geçiyor ve Amerika'da kürk avcılığı yapan Hugh Glass'i konu alıyor. Glass bir av sırasında yaralı düşüyor ve ortağı John Fitzgerald onu ölüme terk edip, malını mülkünü çalıp gidiyor. Fakat Glass ölmüyor ve intikam yemini edip, vahşi doğada hayatta kalıp öcünü almak için yola çıkıyor.

  1. Filmin Arkasında Ödüllü Bir Kadro Var

Filmin yönetmeni geçtiğimiz sene Birdman ile iki Oscar kazanan Alejandro Gonzalez Inarritu. Senaryosunu da kendisi üstlenmiş. Filmin görüntü yönetmenliğini ise yine geçen sene Birdman ile Oscar'a uzanan Emmanuel Lubezki yapıyor. 3. Filmin Başrolleri Jön!

Filmin başrolü Hugh Glass'i gönlümüzün Oscar şampiyonu Leonardo DiCaprio canlandırıyor. Onu ölüme terk eden ve intikam yemini almasına sebep olan Fitzgerald'ı ise bu sene Mad Max olarak gönlümüzü çalan Tom Hardy oynuyor. 4. Filmin Arkasında Yine Bir Numara Var

Birdman'i tek çekim ilüzyonuyla yapan Inarritu, yine burada bir numaraya girişmiş. Bu sefer de filmi tamamen doğal ışıkla çekmiş. Yani hiç stüdyo ışığı yok filmde. Inarritu bunu, dediğine göre filmin "vahşi doğa" kısmının altını çizmek için yapmış. 5. Filmin Kalan Kadrosu da Maşallah!

Filmde DiCaprio ve Hardy haricinde The Maze Runner'da Captain Gally'yi oynayan Will Poulter, Harry Potter filminin Bill'i Domnhnall Gleeson, Lukas Haas, Kristoffer Joner ve Brad Carter var. 6. Film Yarından Olmasa da, Yakın!

Film 2015 Aralık'ında, ödül sezonuna yetişmesi için kısıtlı olarak vizyona girecek. Tam anlamıyla çıkışı ise 2016 Ocak'ı. Ülkemize geleceği tarih ise henüz belli değil.

Reklam
Reklam