6. Mütareke Oyunları Hentbol Müsabakalarıyla Sona Erdi

Mudanya mütarekesi Spor Oyunları, hentbol müsabakaları ve kapanış töreniyle tamamlandı.Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe...

Mudanya mütarekesi Spor Oyunları, hentbol müsabakaları ve kapanış töreniyle tamamlandı.

Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Mudanya Kaymakamlığı ile Mudanya Belediyesinin destek verdiği oyunlar, Mudanya İlçe Spor Salonunda 8 branşta toplam 3 bin sporcunun mücadelesiyle tamamlandı. Son branş olan 2 gün süren Hentbol müsabakalarında 2002-2003-2004 doğumlu sporcular mücadele etti. Mudanya Hatice İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan Mudanya Emniyetspor 6 puanla namağlup şampiyon olurken, 6 puanla Bursa Meltemspor ikinci, 2 puanla Bursa Nilüfer Belediyespor üçüncü, Puan alamayan Yalova Osmangazi Ortaokulu turnuvayı sonuncu tamamladı.

Reklam
Reklam

Turnuvanın son günüde oyunların kapanış törenine Bursa AK Parti Milletvekili İsmet Su, Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Engin Kaya, Bursa Hentbol İl Temsilcisi Osman Şaybaz öğrenciler ve Kalabalık izleyici topluluğu katıldılar .

Kupa ve madalya törenin ardından konuşan Milletvekili İsmet Su, “Açılışında da burada olduğumuz mütareke oyunları seri bir şekilde yapılarak tamamlandı. Oyunlar Mudanya’ya bir canlılık getirdi, gençlerin bu tür aktivitelere katılımın daha fazla olmasını ve belediyeler ile diğer kamu kuruluşlarının da böyle aktivitelerin sayılarının artırmalarını ümit ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz