6 Şubat Cuma günlük burç yorumunuz

Haftanın son iş gününe günlük burç yorumunuzu okuyarak başlayın. Mynet Astroloji Danışmanı İremsu günlük burcunuzu yorumladı. 6 Şubat Cuma günü tüm burçları nelerin beklediğini haberimizden okuyabilirsiniz. İşte 6 Şubat Cuma günlük burç yorumunuz

Haftanın son iş gününde günlük burç yorumunuzu Mynet Astroloji Danışmanı İremsu yorumladı. Hangi burçlar acele kararlar almamalı, hangi burçların değişime ihtiyacı var? Günlük burç yorumunuzu okuyarak burcunuzu nelerin beklediğini görebilirsiniz. İşte 6 Şubat 2015 Cuma burç yorumları...

**GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

**

**

**

[**KADIN HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

**](?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

Reklam
Reklam

Koç burçları 6 Şubat Cuma günü genel sağlık konularına dikkat etmeli. özellikle cilt, kişisel bakım konularında ayrı bir özen gösterilmelidir. Konu ne olursa olsun endişelenmeyi bırakmalı yeni doğan günün mucizelerini kabul etmeyi bilmelidirler. Merkür ve Jüpiter gerileme döneminde olduğu için ani kararlardan kaçınılmalıdır. Boğa burçları ilişkileri ve iş hayatıyla ilgili konularda kafa yorabilir. Her konuda olgun olmalı, acele kararlar verilmemelidir. Merkür ve Jüpiter geri hareket döneminde olduğu için, alınan kararlarda ne yaptıklarını bilmeleri gerekir. İkizler burcu ailesiyle ve sevdikleri hakkında kafa yorabilir, bir sorun varsa çözüm odaklı düşünebilir. Problem ne olursa olsun kontrol elden bırakılmamalı, mantıklı hareket edilmelidir. Yengeç burçları Cuma gününde hayata karşı duruşlarını, bakış açılarını gözden geçirebilir. Bu noktada akıllıca hareket etmek ön planda olmalıdır.

Aslan burçları Cuma gününe sahip olduğu değerlere daha fazla önem vermek istemesiyle başlayabilir. Bir plan yaparken ya da bir işe kalkışırken eksik olan konular belirlenmeli, neler yapmanız gerektiğini bilmelisiniz. Başak burçları bugün mantığının sesini dinleyerek hareket etmeli. Bir problem varsa bunun için mücadele etmek şart. Başak burçları bugün eski konularla, işlerle ilgilenebilir. Terazi burçları mükemmelliyetçi özelliğinden dolayı karşılarındaki insan ne kadar iyi, ne kadar güvenilir olursa olsun onu daha fazla incelemek daha fazla tanımak isteyebilir. Teraziler bugün kendilerini yoran konulardan uzaklaşmak isteyebilir. Akrep burçları günlük planlarını ve işlerini akıllıca, planlı bir şekilde ele alabilir. Merkür ve Jüpiter geri hareket döneminde olduğu için sabırsız davranışlarda bulunulabilir. Ancak sakin olmak her zaman önemli.

Reklam
Reklam

Yay burçları güne biraz kaygılı başlayabilir. Problemleri bir kenara bırakıp başka konulara yönelmek, başka işler yapmak isteyebilirler. Çok sıkı çalışsalarda sakin bir ortamda dinlenmek, evlerine gitmek isteyebilirler. Yay burçları bir konu hakkında mücadele ederken sabrı elden bırakmamalı çünkü bu onları yanlış yapmaktan koruyacaktır. Oğlak burçları sağlık, bakım, temizlik konulara önem verebilirler. Bir şeyler elde edinmek isteniyorsa eğer sabırlı olmak gerekir.

Alacak verecek hesaplarının yapılması bu noktada önemli. Gereksiz harcamalardan kaçınılmalı, fazla açılmamak gerekir. Kova burçları bugün sabırsız hareketlerden kaçınmalı, mantıklarıyla hareket etmeli. Pişman olcakları kararlar vermemelidir. Ruhunuzun değişime, mutlu olmaya, ihtiyacı var.