6. Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali

Sanatçı Volkan Konak, 6'ncı Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali kapsamında, konser verdi.

Sanatçı Volkan Konak, 6'ncı Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali kapsamında, konser verdi.

Hükümet Meydanı'nda 6'ncı Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali'nin son gününde sahne alan Konak, sahnede kaldığı iki saat boyunca yaklaşık 7 bin kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

Bolu Belediye Başkan yardımcısı Emine Davarcıoğlu, konser öncesinde Volkan Konak'a çiçek, plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Bolu'nun çok güzel bir kent olduğunu söyleyen Konak, kendisinin Bolu hayranı olduğunu zaman zaman Bolu'ya geldiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Bolu'nun Abant, Gölcük ve Yedigöller'den bariz olmadığını, Bolu'da 30'un üzerinde gölün bulunduğunu ifade eden Konak, Bolu'nun doğal güzelliklerinin daha iyi tanıtılması gerektiğini, sıcak kanlı ve misafirperver Bolu halkının buna ihtiyacının olduğunu söyledi.

Muhabir: Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: