6 Yaşındaki Seval Hayatını Kaybetti

Derince Fatih Mahallesi’nde ikamet eden ve doğduğundan bu yana engelli olan 6 yaşındaki Seval Arman...

Derince Fatih Mahallesi’nde ikamet eden ve doğduğundan bu yana engelli olan 6 yaşındaki Seval Arman yaşamını yitirdi.

Derince Fatih Mahallesi Demir Sokak adresinde ikamet eden Hamza Arman ile ev hanımı Sevinç Arman çiftinin tek çocuğu olan ve doğduğundan itibaren engelli olan 6 yaşındaki Seval Arman zatüre şikayeti ile kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre Şekerpınar’da faaliyet gösteren bir fabrikada işçi olarak çalışan Hamza Arman ile ev hanımı Sevinç Arman çiftinin Seval ismini verdikleri bebekleri engelli olarak 2007 yılında dünyaya geldi.

Reklam
Reklam

Çocuklarını hayata bağlamak için hastane hastane dolaşan Arman çifti, son olarak 2 buçuk ay önce akciğerlerinden rahatsızlanınca Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada zatüre teşhisi konulan Seval bebek tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Seval bebeğin ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Seval bebeğin cenazesi Körfez Fatih Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derince Çınarlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: