6 Yaşındaki Umut’un Ailesi Perişan Oldu

İzmir’in Karabağlar ilçesinde maganda kurşunuyla yaşamını yitiren altı yaşındaki Umut’un ailesi katillerin bulunmasını istedi. Adli...

İzmir’in Karabağlar ilçesinde maganda kurşunuyla yaşamını yitiren altı yaşındaki Umut’un ailesi katillerin bulunmasını istedi. Adli tıp önünde bekleyen acılı ailenin olayın şokunu atlatamadıkları gözlendi. 6 yaşındaki Umut’un annesi, “Çocuğumun katilini bulun” diye tepki gösterdi.

Olayın nasıl gerçekleştiğini anlayamadıklarını dile getiren baba Ufuk Ceylan, “Parkta oynuyorlardı. Eşim ve komşularda oradaydı. Sonra kızım ‘sırtı kanıyor’ dedi. Aklımıza gelmedi maganda kurşunu olabileceği. Doktorlar da sadece kalbini çalıştırmayla uğraştıkları için sonradan fark edildi. Olan oldu. O magandalar yakalansa da bir şey değişmeyecek, benim oğlum gitti” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Altı yaşındaki Umut’un Adli Tıp’taki işlemlerin ardından İzmir’in Menderes ilçesi Çatalköy’de toprağa verileceği belirtildi. Polis, olayı araştırmaya devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: