6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranması bulunan şüphelileri yönelik yapılan operasyonlarda, cezaevi firarisi olan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs ile 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bayan şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranması bulunan şahıslara yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranması bulunan şüphelileri yönelik yapılan operasyonlarda, cezaevi firarisi olan ve 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs ile 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bayan şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çeşitli suçlardan aranması bulunan şahıslara yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Yapılan operasyonlar kapsamında, 6 yıl 3 ay hapis cezası ile hırsızlık suçundan aranması bulunan ve cezaevi firarisi olan E.T. isimli şahıs ile 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve uyuşturucudan aranması bulunan T.I. isimli bayan şahıs ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam