60 Milyar Dolarlık Sağlık Endüstrisi İstanbul'da Buluşacak

İstanbul, yıl sonuna sağlık alanında iki önemli fuara ev sahipliği yapacak. Bu sayede 60 milyar...

İstanbul, yıl sonuna sağlık alanında iki önemli fuara ev sahipliği yapacak. Bu sayede 60 milyar dolarlık sağlık hizmetleri endüstrisinin önemli aktörleri Türkiye'de buluşacak.

Informa Life Sciences Exhibitions ile Expotim Fuarcılık’ın işbirliği çerçevesinde düzenlenecek fuarlardan ilki Türkiye Hastane Altyapı ve İnşaatları Fuarı ve Kongresi (Hospital Build & Infrastructure Turkey Exhibition & Congress), ikincisi de Türkiye Sağlık Ürün ve Ekipmanları Üretimi Fuarı (Medical Device Manufacturing Exhibition; MDME Turkey). Söz konusu fuarlar sayesinde 60 milyar dolarlık sağlık hizmetleri endüstrisinin önde gelen aktörleri 18-20 Eylül 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda buluşacak.

Reklam
Reklam

Informa Life Sciences Exhibitions Genel Müdürü Simon Page, Expotim’le yapılan işbirliği ile fuarın Türk sağlık hizmetleri endüstrisine önerilecek en önemli iş platformu olmasını beklediklerini söyledi. Informa Grup’un 26 milyondan fazla küresel veriyi içeren geniş kapsamlı bilgi bankası olduğunu kaydeden Page, şirketin Ortadoğu, Avrupa ve Asya ülkelerindeki fuarlara da yardımcı olacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: