600 YTL için asker arkadaşını öldürdü

BURSA (İHA) - Bursa'da alacağını isteyen asker arkadaşını öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına başlandı. Yaşamak için öldürdüğünü söyleyen sanığın davasında çocukları da şahit olarak dinlendi.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "adam öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen M.K.'nin (48) yargılanmasına başlandı. Asker arkadaşı Sedat Erman'ı (48) alacağı olduğu 600 YTL'yi eşine küfrederek istediği için öldürdüğünü belirten M.K., "Olay günü eve geldiğimde ölenin küfürlerinden rahatsız olan eşim ağlıyordu. Sebebini sorduğumda başından geçenleri anlattı. Bir süre sonra Sedat Erman evime geldi. Bıçağını çıkartıp saldırmak istedi. Kendi canımı kurtarmak için onu bıçakladım" dedi.

Reklam
Reklam

Duruşmaya müşteki olarak katılan maktul Sedat Erman'ın eşi C.E., ise olayı görmediğini ifade ederken, "Kocamı öldürdü, şikayetçiyim, cezalandırılsın" diye konuştu
Davada şahit olarak dinlenen M.K.'nın eşi E.K. (40), kızı Ö.K. (20) ve oğlu S.K. (17), cinayetin ölen Sedat Erman'ın küfürleri yüzünden işlendiğini söyledi.